DemirkanXXXI
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
pek içime sinmedi bu kuloaklık çok dandik duruyorPek Bir Fikrim yok açıkcası ama şunada bir göz atabilirsiniz
Teknoloji Ürün Çeşitleri ve Modelleri
Teknoloji ürünleri uygun fiyatlarla Haibrag.com'da. 1 iş günü içinde teslimat avantajıyla tek tıkla satın alın!www.haibrag.com
bence bu kulaklık güzel almalısıniçime fazla sinmedi ama bu fiyata daha iyi bi kulaklık bulamadım sizce almalı mıyım yoksa bu fiyata daha iyi bi kulaklık var mı?
o kadar param yok dostumGaming gecesinde gamepowerin ürünleri 300 TL'ye kadar düşüyor. 2-3 hafta öncesinde gamepower medusa almıştım 280 TL'ye hala memnunum.
Öyle zaten, 200 TL bütçesinde alacağınız tüm kulaklıklar aynı kalitede olacaktır maalesef hocam.pek içime sinmedi bu kuloaklık çok dandik duruyor
200 TL'ye de gidip bunları alıp paranı heba etme biriktir biraz daha git adam akıllı al sonra pişman olursun dostum.o kadar param yok dostum![]()
tamamdır sağolun200 TL'ye de gidip bunları alıp paranı heba etme biriktir biraz daha git adam akıllı al sonra pişman olursun dostum.
içime fazla sinmedi ama bu fiyata daha iyi bi kulaklık bulamadım sizce almalı mıyım yoksa bu fiyata daha iyi bi kulaklık var mı?
knk adam 200 demiş![]()
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
7.1 var mı bunda?![]()
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçe kısmı 250 yazıyor.knk adam 200 demiş
Bilmiyorum.7.1 var mı bunda?