Neler Yeni

Yardım Sokağımda adsl var vdsl bağlatmam mümkün mü?

enismmmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enis
şu an kullandığım internet türk telekom aşdığım hızlar 16mbps download - 0.5upload ve aylık 100tl gibi bir fiyat ödüyoruz ve adsl bir internet 2 ay sonra sözleşmem bitiyor türknete geçmek istiyorum fakat adresten sorgulattığımda adsl altyapı gözüktüğü için 11mbps download veriyor sokağıma veya bana özel vdsl bağlatılabilir mi fazla fiyat ödenir mi yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
şu an kullandığım internet türk telekom aşdığım hızlar 16mbps download - 0.5upload ve aylık 100tl gibi bir fiyat ödüyoruz ve adsl bir internet 2 ay sonra sözleşmem bitiyor türknete geçmek istiyorum fakat adresten sorgulattığımda adsl altyapı gözüktüğü için 11mbps download veriyor sokağıma veya bana özel vdsl bağlatılabilir mi fazla fiyat ödenir mi yardımcı olur musunuz
Bunu Türk Telekom'u arayıp sorabilirsiniz. Bende aynı durumdan muzdaribimin 1 ay sonra geçicem. TT'ye sormuştum onlarda mevcut taahüt bitince geçiş yapabilirsiniz demişlerdi.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Taahhüt bitince geçiş sağlayabilirsiniz.
VDSL'in geleceğini pek öngörmüyorum ama Twitter üzerinden onlara yazarsanız belki bir şeyler yapılır.

Ziona

80+ Silver
benim bildiğim kadariyla ilk önce ev telefonu açtirip sonra vdsl internet alirsaniz oluyordu 2yil once suan da oluyor diye tahmin ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,143
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom