Köpekleri sakince uyararak çevrenden uzaklastırabilirsin.Bizim burdaki kopekler pesimizden kosuyolar 1 kosunca digerleride kosuyor . Cozum olarak ne yapmaliyim bu kopeklerin mahhallemden gitmesini istiyom.
153'ü arayabilirsin ya da mail atabilirsin belediyeye, ancak aramak daha sağlıklı olacaktır.153 gibi biryermi aramaliyim yoksa formu doldurmalıyım bunun gibi cozumler??
onların dilinden konuşmaya çalışBizim burdaki kopekler pesimizden kosuyolar 1 kosunca digerleride kosuyor . Cozum olarak ne yapmaliyim bu kopeklerin mahhallemden gitmesini istiyom.
Komik deyilonların dilinden konuşmaya çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlara üstünlüğünü göster ve düelloya çağır (!)
Gitseydi bu konuyu acmazdım153'ü arayabilirsin ya da mail atabilirsin belediyeye, ancak aramak daha sağlıklı olacaktır.
Hoşt desen gitmiyor mu?
komik 'deyilse' üzüldümKomik deyil
Katılıyorum, kahve içmeye çağırın köpekleri. Geldiklerinde de konuyu açın, nazikçe rica edin.Köpekleri sakince uyararak çevrenden uzaklastırabilirsin.
Sen köpeklerin mahallesinden git daha mantıklı olur. Dünya sadece insanların değil hayvanlarında.Bizim burdaki kopekler pesimizden kosuyolar 1 kosunca digerleride kosuyor . Cozum olarak ne yapmaliyim bu kopeklerin mahhallemden gitmesini istiyom.
güzel duyar hocamSen köpeklerin mahallesinden git daha mantıklı olur. Dünya sadece insanların değil hayvanlarında.
O zaman ara belediyeyi şikayet belirt alıyorlar ama büyük ihtimalle öldürecekler onu göze alarak şikayet etBen gitmem cunku 1.ev fiyatlari ucuyo 2.kirada oturmuyoz. 3. Onlarda once ben burdaydim