Şoknet vs Millenicom vs Netspeed

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,028
Fiyat olarak Şoknet en uygunu ama genel deneyim olarak çok farkları var mı yorumlarınızı merak ediyorum.

Fiyat olarak Şoknet en uygunu ama genel deneyim olarak çok farkları var mı yorumlarınızı merak ediyorum.
hepsi 3 aydan sonra fiyat yükseltiyor biz 3 ayda bir internet dğeişiyoz

3 ayda bir türknet netspeed arasında geçiş yap

4-5 aylık lazım bana sonra büyük ihtimalle iptal ederim o sürede tek operatörle hem ucuz hem sorunsuz hizmet alsam iyi olur 5 ay için de iki operatör kullanmayalım dedim.
sorunsuz olup olmayacağı altyapınıza bağlı bende netspeed hiç sıkıntı çıkartmadı

sorunsuz olup olmayacağı altyapınıza bağlı bende netspeed hiç sıkıntı çıkartmadı
Altyapımda sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama operatör kaynaklı sorunlardan endişeliyim. Türknet kullanmıştım mesela internet erişimim sürekli gözükmesine rağmen adamların yönlendirme sorunları yüzünden olduğunu tahmin ettiğim anlık kopma sorunları vardı. Türk Telekomda pek sorun yapmadım mesela ama o da çok pahalı o kadar vermek istemiyorum.

Kullanmadan bilemezsin; her kullanıcının deneyimi farklı. Netspeed kullanmıştım, biraz hız dalgalı.
Netspeed'de hizmet numaranı öğrenmen kolay; diğerinde sıkıntı olabilir. Tekrar firma değiştirmek istediğinde.

Millenicom senede birkaç kez kafayı yeme sürecine giriyor ama onun dışında kopma vs. yaşatmıyor. Yani tartışılır ama en azından stabil diyebilirim.

Milleninin müşteri hizmetleri berbatın da ötesi bir kere ulaştığımı bilmiyorum. Ona hiç bulaşma. Netspeed daha iyidir ona göre her konuda.

Millenicom senede birkaç kez kafayı yeme sürecine giriyor ama onun dışında kopma vs. yaşatmıyor. Yani tartışılır ama en azından stabil diyebilirim.
Milleninin müşteri hizmetleri berbatın da ötesi bir kere ulaştığımı bilmiyorum. Ona hiç bulaşma. Netspeed daha iyidir ona göre her konuda.
Millenicomu eliyorum o zaman, internetin stabil olması ana önceliğim bir de bendeki şansla o birkaç kez olan şeylerin hepsi beni bulur 😂

Şoknet nasıl acaba onun hakkında yorum pek yok ve fiyatı da ucuz 1 ay bedava kalan 4 ay hıza göre 420-450TL olarak 5 ay kullandırıyorlar.

Millenicomu eliyorum o zaman, internetin stabil olması ana önceliğim bir de bendeki şansla o birkaç kez olan şeylerin hepsi beni bulur 😂

Şoknet nasıl acaba onun hakkında yorum pek yok ve fiyatı da ucuz 1 ay bedava kalan 4 ay hıza göre 420-450TL olarak 5 ay kullandırıyorlar.

Şöyle söyleyeyim, son yaşanan olay da 1 hafta internet süründü, lagdan doğru düzgün oyun oynanmadı vs. siteler kağnı modunda açıldı hani internet kopmuyor ama var demek de güç. O olaydan sonra bir daha sorun yaşanmadı mesela. Senede birkaç kez oluyor. Bu yıl 2. senem millenicom'da dediğim gibi arada sapıtıyor. Desteği de pek iyi değil arkadaşın bahsettiği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,536
Üyeler
193,425
Son üye
hasan3169
Geri