Yardım Sol click bazen basmıyor Omron Switch

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
Arkadaşlar eski mousemi tamir etmeye çalışıyorum. Omron switchler var üzerinde. Sol click hafif basımda genelde basmıyor. Bastırınca algılıyor bütün bastıklarımı. Acaba click tuşu, swtiche mi deymiyor yoksa switch direkt mi bozuk. Sert bastırınca hepsini algılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-01-27-23-14-54-978_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-01-27-23-14-54-978_com.whatsapp.jpg
    649 KB · Hit: 44
mouse kapaği varya sag sol basan plastiklerini eğersen duzgun biçimde eğersen çalısır ama nasıl anlatiyim ki mouse kapgina bak clik yerindeki plastiği eşiyle bükersen sorun çozulur

mouse kapaği varya sag sol basan plastiklerini eğersen duzgun biçimde eğersen çalısır ama nasıl anlatiyim ki mouse kapgina bak clik yerindeki plastiği eşiyle bükersen sorun çozulur
Evet anladım ancak çok sert plastik bunu nasıl bükecem. Evet büksem sorun çozülcek gibi de nasıl yapcam taktik verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2024-01-27-23-23-50-134_com.miui.gallery.jpg
Bükülmüyor bir de clickin altında sert bir plastik kısım var engelliyor bükmemi

Evet anladım ancak çok sert plastik bunu nasıl bükecem. Evet büksem sorun çozülcek gibi de nasıl yapcam taktik verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bükülmüyor bir de clickin altında sert bir plastik kısım var engelliyor bükmemi
o sert plastik cıkıyor üstteki plastiği clik tarafindan sökmen lazım alt tarafla işin yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,289
Üyeler
188,227
Son üye
ereny0
Geri