Sol testisde varis çıktı.

Hissedilmiyor hocam

Kendi doktorum yoktu zaten karşıda ki doktora yönlendirdi sekreter. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultrason raporunda hafif reflü yazıyor hocam bilginiz var mı acaba?
ezilme var sanırım knk çok bacak bacak üstüne oturuyor musun ? kanın geriye akması knk işte daha çok yeniyse damarların daha genişlememiştir ama onu aksatırsan 1 yıl içerisinde sol testis damarlarında genişleyecek

ezilme var sanırım knk çok bacak bacak üstüne oturuyor musun ? kanın geriye akması knk işte daha çok yeniyse damarların daha genişlememiştir ama onu aksatırsan 1 yıl içerisinde sol testis damarlarında genişleyecek
Çok fazla bacak bacak üstüne atmak değil de son 1 sene de biraz fazla kilo aldım. Yeni pantolonda almadığım için pantalon biraz dar geliyor malum.

dostum geçen ay sol testisimde inanılmaz bi ağrı vardı bir baktım normal halinin 3-4 katı fıtık olabilir dediler doktora gittim ultrasona aldı beni neyse ki fıtık çıkmadı motora binip inerken üstüne oturma gibi bi durum olmuştur dedi eğer bi şişiklik ve ağrı varsa durum bundan ibaret olabilir.
bence acil ameliyat ol yani öyle 4 katı oluyorsa sorun olmama ihtimali yok

Çok fazla bacak bacak üstüne atmak değil de son 1 sene de biraz fazla kilo aldım. Yeni pantolonda almadığım için pantalon biraz dar geliyor malum.
ondan da olabilir zaman geçmeden doktora git onların evreelri var 1.2.3.4. diye 4 son zaten

Hocam son bir sorum olacak. Ameliyatsız çözümü varmı bu durumun.
Yok kanka eğer düşündüğüm şeyse kasık tarafından sol taraftan lazer kesim yapıp damarları düzeltecekler

Eğer düşündüğüm gibi varikosel ise bende de var, 6 ayda bir sperm testine gidiyorum. Doktor sperm sayısında azalma olursa ameliyat ederiz çünkü tekrarlayan bir hastalık dedi yaklaşık 3 yıldır falan var bende düzenli olarak kontrole gidip test veriyorum. Tekrardan geçmiş olsun. En kısa zamanda ihmal etmeden doktorunla görüş.

Eğer düşündüğüm gibi varikosel ise bende de var, 6 ayda bir sperm testine gidiyorum. Doktor sperm sayısında azalma olursa ameliyat ederiz çünkü tekrarlayan bir hastalık dedi yaklaşık 3 yıldır falan var bende düzenli olarak kontrole gidip test veriyorum. Tekrardan geçmiş olsun. En kısa zamanda ihmal etmeden doktorunla görüş.
Hocam bu hastalığın kesin tedavisi yok mu ameliyattan başka

Hocam bu hastalığın kesin tedavisi yok mu ameliyattan başka
Doktorumun bana söylediği şuanlık kesin tedavisi yok tekrar etme şansı olduğu için ameliyat son şans demişti bana.İlaç ile falan sadece ağrısını dindirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,340
Üyeler
189,255
Son üye
Ataberkkya
Geri