Neler Yeni

Çözüldü✓ Solaklar İçin Mouse Önerisi

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Uygunsuz Dil
Bütçe
800
SOLAKLAR İÇİN Mous yok mu dünyada Lanet olasıca koskaca firmalar sadece salaklar için üretim yapıyolar solak olan oyunculara karşı ırkçılık sezıyorum solak oyuncu maousu bakıyorum yok hep sag hep sag bi tanesine baktım 5k her yerinde yan tuş var

Son düzenleme:

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
SOLAKLAR İÇİN Mous yok mu dünyada Lanet olasıca koskaca firmalar sadece salaklar için üretim yapıyolar solak olan oyunculara karşı ırkçılık sezıyorum sola oyuncu maousu bakıyorum yok hep sag hep sag bi tanesine baktım 5k her yerinde yan tuş var

Kardeş yalnız o "s.alak" değil "sağak" olacak. Genelde onuda "sağlak" olarak yanlış yazarlar. "sağlak" ise sağılan anlamına gelir.

TDK'ya göre;
Sa.lak:
Giyinişinden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan (kimse)
Sağak: Sağ elini kullanan.

Ayrıca yazdığın zaman zaten çıkar. Sol el ile uyumlu olan mouse'ler biraz tuzlu olur. Düşük fiyata bulman zor değil imkansız. O fiyatlara çok daha hassas kaliteli bir sağ el mouse alırsın. Belli bir süre oynarsan zaten alışırsın bence dert etme. Alıştıktan sonra sol el uyumlu versem kullanamazsın onu yani o derece alışırsın.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş yalnız o "s.alak" değil "sağak" olacak. Genelde onuda "sağlak" olarak yanlış yazarlar. "sağlak" ise sağılan anlamına gelir.

TDK'ya göre;
Sa.lak:
Giyinişinden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan (kimse)

Ayrıca yazdığın zaman zaten çıkar. Sol el ile uyumlu olan mouse'ler biraz tuzlu olur. Düşük fiyata bulman zor değil imkansız. O fiyatlara çok daha hassas kaliteli bir sağ el mouse alırsın. Belli bir süre oynarsan zaten alışırsın bence dert etme. Alıştıktan sonra sol el uyumlu versem kullanamazsın onu yani o derece alışırsın.
knk ben onu bilerek yazdım bende sözleciyim amacım hakaret degil içine tatlı ironi yerleştirmekti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

TDK'ya göre;
Sa.lak:

üzerine alındıysan ne diyim :kekw::ROFLMAO:

TDK'ya göre;
Sa.lak:

Son düzenleme:

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
knk ben onu bilerek yazdım bende sözleciyim amacım hakaret degil içine tatlı ironi yerleştirmekti :D

üzerine alındıysan ne diyim :kekw::ROFLMAO:
"çok komikmiş" direk solaklar için bakma çift el mouse'lar var Asus ROG Strix Impact II, SteelSeries Rival 3 gibi. attığım mouseları değerlendirebilirsin aslında şöyle hesap edebilirsin eğer mouseların sağda çıkıntısı yok ise simetrik şekildeyse mouse gövde olarak çift eldir lakin hiçbir şekilde macro tuşları sağda bulunan mouse görmedim ne yazık ki çift el al bir tane geç bence derim. Şuan dikkatimi çekti logitech g102'de çift el sanırım.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"çok komikmiş" direk solaklar için bakma çift el mouse'lar var Asus ROG Strix Impact II, SteelSeries Rival 3 gibi. attığım mouseları değerlendirebilirsin aslında şöyle hesap edebilirsin eğer mouseların sağda çıkıntısı yok ise simetrik şekildeyse mouse gövde olarak çift eldir lakin hiçbir şekilde macro tuşları sağda bulunan mouse görmedim ne yazık ki çift el al bir tane geç bence derim.
hayat bazen bazen sana sağa ve sol için macro tuşları aldırtır

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Sanırım Darmoshark'ın modelleri sol el kullanımına uygundu veya Ajazz mouselara bakabilirsin.

Top Bottom