Cassius Clay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 436
Bu programlar için 25 k civarında güçlü bir pc yeterli olur mu yoksa A serisi bir kart almak gerekli mi
25 k civarı alacağım pc ile a2000 arasında naısk bir fark olur render süresi anlamında yada kullanırken program çökebilir mi25k civarı bir pc yeterli olur
Hocam arkadaş için bakıyorum cnc kursuna gidiyor o işlerde bi sıkıntı yaşar mı 25 bütçeli pc de?Ben solid 2024 kullanıyorum hiç takılma olmadan.
sistemim baya baya baya idare ediyor çok memnunum. Eski olmasına eski ama hala Ben ölmedim diyebiliyor.
i7 4790
16gb ram
Nvidia GTX 1060 3gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fazla detaylı şeyleri render alacaksan ekran kartını yüksek tutmanı öneririm.
Öylesine Turbofan Model fan yaptım. Render alma süresi 1 dakika felan aldı yalnız ekran kartı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İş ekran kartında bitiyor.Hocam arkadaş için bakıyorum cnc kursuna gidiyor o işlerde bi sıkıntı yaşar mı 25 bütçeli pc de?
Alıntıyı görüntüle
hocam argede falan değilsen böyle üst düzey çizim yaptırmıyorlar zaten, üretim mühendisi bile teknik resimlerle montaj resimleriyle bitiriyor işini, hiç böyle tüm projeyi açıp da üstünde oynayan revize yapan cncci görmedimHocam arkadaş için bakıyorum cnc kursuna gidiyor o işlerde bi sıkıntı yaşar mı 25 bütçeli pc de?
Alıntıyı görüntüle
7500f aşar gibi duruyor bu bütçe için sanırım hazır sistem beklemek en iyi olacakİş ekran kartında bitiyor.
Sistem normal olsun ama ekran kartı sistemde en pahalı parça olsun.
Rtx 4060 kartlı gaming Sistemlere bak sen.
Kartın kendisi zaten 12000 TL civarı. Diğer bileşenleri Ryzen olan kasa seçtin mi oh mis
anladım hocam konuşayımhocam argede falan değilsen böyle üst düzey çizim yaptırmıyorlar zaten, üretim mühendisi bile teknik resimlerle montaj resimleriyle bitiriyor işini, hiç böyle tüm projeyi açıp da üstünde oynayan revize yapan cncci görmedim
Bu bütçede kanallardan hazır sistem halinde 4060 ti çıkabilir gibime geliyor fırsat kovalayımMesela
![]()
BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam argede çizimci olacakmış heralde bune benzer bir şey söyledi programlama çizimcisi heraldehocam argede falan değilsen böyle üst düzey çizim yaptırmıyorlar zaten, üretim mühendisi bile teknik resimlerle montaj resimleriyle bitiriyor işini, hiç böyle tüm projeyi açıp da üstünde oynayan revize yapan cncci görmedim
Aynen zorlarsan bulabilirsin.anladım hocam konuşayım
Bu bütçede kanallardan hazır sistem halinde 4060 ti çıkabilir gibime geliyor fırsat kovalayım
Sağ olun hocam iyi gecelerAynen zorlarsan bulabilirsin.
Nede olsa Render işlem gücüne neredeyse 30 % eklenir Tİ model seçersen.