Cougar Aırface Rgb 700w 80 Mesh Siyah Kasa Cgr-5zd1b-aır-rgb - Fiyatı, Yorumları
Cougar Aırface Rgb 700w 80 Mesh Siyah Kasa Cgr-5zd1b-aır-rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Normal en ucuz fiyatı 6100 TL
Neden ben şu an bu kasayı kullanıyorum hazır sistemde 3000 TL'ye gelmişti fiyatıhttps://www.akakce.com/bilgisayar-k...-0-midt-atx-gaming-kasa-fiyati,750455567.html bu kasası hariç diğerleri berbat
Oluyor.50 tl degil 500 tl indirimPahalı, ayrıca 6 liralık kasa 5.5 olunca "sıcak fırsat" olmuyor!
Olmuyor hocam, geçen razer kulaklık gibi 3Bin küsürlük alet 2000 liraya düşse evet, ama 6 5.5 oluyorsa maalesef soğuk bile değil ki zaten pahalı. Ha siz oluyor derseniz buyrun kaçırmayın.Oluyor.50 tl degil 500 tl indirim
Evet güzelmiş ama Raijintek markasını ilk defa görüyorum bilginiz var mı hakkında? Havalandırma sistemi çok güzel duruyor bu arada sıcaklık problemi yaşanmazBu ikili çok daha mantıklı.
![]()
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Valla hocam öyle denk geldim paylaşayım dedim 500 TL'de olsa belki bu kasayı almak isteyenler vardırPahalı, ayrıca 6 liralık kasa 5.5 olunca "sıcak fırsat" olmuyor!
Gayet kaliteli bir marka. Ayrıca kalın radyatörlü Arctic ve Liqmaxflo'ları rahatça takabiliyorsunuz. Sac kalitesi gayet güzel.Evet güzelmiş ama Raijintek markasını ilk defa görüyorum bilginiz var mı hakkında? Havalandırma sistemi çok güzel duruyor bu arada sıcaklık problemi yaşanmazÖn sağ tarafta da iki fan girişi yeri varmış
Valla hocam öyle denk geldim paylaşayım dedim 500 TL'de olsa belki bu kasayı almak isteyenler vardır
Bu power supply nasıl hocam?Bu ikili çok daha mantıklı.
![]()
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki hocam Cougar kasa hakkında ne dersiniz fiyatından bağımsız olarakGayet kaliteli bir marka. Ayrıca kalın radyatörlü Arctic ve Liqmaxflo'ları rahatça takabiliyorsunuz. Sac kalitesi gayet güzel.
C750 bu fiyatta iç yapı ve kalitesiyle en alınabilecek PSU. Çin malı PSU'lar yerine bu PSU'yu 1000 kere tercih ederim.Bu power supply nasıl hocam?
Asla fiyatını haketmiyor. Başka bir alternatif olarakta bu var.Peki hocam Cougar kasa hakkında ne dersiniz fiyatından bağımsız olarak