Ryuga Kishatu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 482
Son bios zamanı nedir ne işe yarar önemli midir bir sitede 10 üzerinde olması kötü diye okudum yanlış bir durum var mı
O teknik açıklaması. Kullanıcı için ifadesi "Güç düğmesine basmak ve bu noktalarla Windows Logosunu görmek arasındaki süredir" şeklinde yorumlanmış. Bir çok sitede bu bilgiye de erişebilirsiniz.bunu bende merak ettim
Son BIOS zamanı” rakamı, bilgisayarınızı başlattığınızda Windows'u başlatmaya başlamadan önce donanımınızı başlatmak için bilgisayarınızın BIOS'unu (veya daha doğrusu bilgisayarınızın UEFI bellenimini) almak için geçen süredir.
google böyle diyor
hocam benim imzadaki sistem ile son bios zamanı 6.7 saniye,ayrıca bilgisayarım şifreli yani. sizinkine şaşırdım açıkçasıSon bios zamanı nedir ne işe yarar önemli midir bir sitede 10 üzerinde olması kötü diye okudum yanlış bir durum var mı
Ssd sağlığını kontrol eder misiniz?Hocam bu süreyi azaltmanın bir yolu var mıdır? 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD olmasına rağmen aylardır 14-12 saniyenin altına inmiyor.
Kronik sorunlu olan Toshiba OCZ RC 500 kullanıyorum. Sağlığı ise %90 a düştü. Okuma hızında sıkıntı yok ama bi ara yazma hızının 700 mb a düştüğünü görmüştüm.Ss
Ssd sağlığını kontrol eder misiniz?