Fred yemdi zatenGs aldı alacağını bu saatten sonra fredi falan aramaz ts liyim bu arada bir kuyruk acısı sezdim ben şahsen ondan yazdım
Bula bula bu iki anı mı buldun kötülemek için ligin en iyi 6-8'i olacakÇok iyi topçu :d
fred yemdi arkadaşın dediği gibi erden timur de paul parades gibi oyuncularla ilgileniyorGs aldı alacağını bu saatten sonra fredi falan aramaz ts liyim bu arada bir kuyruk acısı sezdim ben şahsen ondan yazdım
Çok var böyle. Atayım mı istersen devamını?Bula bula bu iki anı mı buldun kötülemek için ligin en iyi 6-8'i olacak
Çok var böyle. Atayım mı istersen devamını?
Hayır dostum gs istemiyordu bunlar yalan
olm bi fb'li olarak şu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Zaha ve Tete'yi daha az ücretlerle elinizden kim aldı sizin?Okan Buruk'un hayali olan, Manchester United'dan oyuncu almak zor dediği futbolcu Fred şuan Fenerbahçe'de. Görüşleriniz nelerdir ?
Hadi 1 ay önce teklif götürdüğümüz adamı bizden daha az ücretlerle alsanız amennaolm bi fb'li olarak şu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Zaha ve Tete'yi daha az ücretlerle elinizden kim aldı sizin?
Daha az ücretle olduğunu kim diyor ? 6m açıkladığınız Icardı'yı başkanınız imza töreninde 10m diyerek ağzından kaçırdı zahanın 5m alacağına inanan varsa ( fb'nin 8m teklifi vardı ) elimde satılık köprü var ayrıca Tete'yi elimizden kimse almadı çünkü oyuncunun bonservisi ve imza parası istediği çok fazlaydı ve bizim için öncelik değildi şirin gözükeceğim diye yanlış bilgiler vermeyinolm bi fb'li olarak şu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Zaha ve Tete'yi daha az ücretlerle elinizden kim aldı sizin?