Son kontrolleri yapar mısınız?

Erol Aksu

80+
Reaksiyon skoru
260
P2.5 sistemi 6.113,59 ₺'ye önümüzdeki bir kaç içinde alıyorum. Sadece ssd'yi 480 gb'lik yaptım fiyat farkı yok. Yakın zamanda bu RAM'leri satıp yerine GSKILL 8GB Ripjaws V RAM'lerinden 2 adet almayı düşünüyorum(İndirim ile 300₺'ye düşüyor). İleride bir zamanda İşlemciyi ise R5 3600'a yükseltmeyi amaçlıyorum(Alırken R5 3600 ile alma ihtimalim de var). Herhangi bir sıkıntı görünüyor mu? Öneriniz var mı?

SSD'yi Adata SU630 mu yaptınız?

P2.5 sistemi 6.113,59 ₺'ye önümüzdeki bir kaç içinde alıyorum. Sadece ssd'yi 480 gb'lik yaptım fiyat farkı yok. Yakın zamanda bu RAM'leri satıp yerine Corsair 8GB Vengeance lpx RAM'lerinden 2 adet almayı düşünüyorum(İndirim ile 300₺'ye düşüyor). İleride bir zamanda İşlemciyi ise R5 3600'a yükseltmeyi amaçlıyorum(Alırken R5 3600 ile alma ihtimalim de var). Herhangi bir sıkıntı görünüyor mu? Öneriniz var mı?
Neden ramleri satıyorsun ki muhtemeln 3600mhz istiyorsun da vengeance lpx önermem daha ucuza var

Kronik sorunlu o SSD, alınmaz.
Okuma yazma hızında düşüş, sağlık, ısınma gibi sorunları var.
RAM olarak da Corsair istiyorum demişsiniz ancak o LPX RAM'ler de sorunlu.
RAM'leri düzelttim yanlış ürünü koymuşum... SSD'öneriniz nedir linkteki sistem için?

RAM'leri düzelttim yanlış ürünü koymuşum... SSD'öneriniz nedir linkteki sistem için?
SSD değişikliği çok masraflı bu sistemde.
Anladığım kadarıyla 500GB yapmak istiyorsunuz,
Ancak bunun için 300-400TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Sistemdeki 250GB'lık SSD'yi ellememek daha mantıklı gibi.
İleride isterseniz Sata bir SSD alıp takarsınız.

SXS8200 Pro öneririm şahsen kullanıyorum muazzam bir m.2 ssd
Fakat bütçemi aşar maalesef +389₺ ediyor. Ayrıca özelleştirme kısmında maalesef m.2 dışında ssd yok sanırım bütçeyi yine zorlamak zorundayım :/

SSD değişikliği çok masraflı bu sistemde.
Anladığım kadarıyla 500GB yapmak istiyorsunuz,
Ancak bunun için 300-400TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Sistemdeki 250GB'lık SSD'yi ellememek daha mantıklı gibi.
İleride isterseniz Sata bir SSD alıp takarsınız.
Evet benim de önerim bu şekilde olur sonradan ya ssd veya çok oyun falan yükleyeceksen hdd fakat her şekilde ssd öneririm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,567
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri