(SON KONU ) S22 VS POCO F4 GT

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
S22 13 14k arası
Poco f4 GT 13k
S21 10 11k

Hangisini almalıyım s22 çok acayip abuk subuk isiniyormus o yüzden çok soğuk bakıyorum f4 GT üzer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan

S21 alırım üçü arasından. S22 nin sadece işlemcisi değişik ve olumsuz eleştiriler oldukça fazla. S21 gayet iyi

S22 13 14k arası
Poco f4 GT 13k
S21 10 11k

Hangisini almalıyım s22 çok acayip abuk subuk isiniyormus o yüzden çok soğuk bakıyorum f4 GT üzer mi

@şahin doğan
Poco al ve bence yurtdışından getittir

5-6kya kadar düşüyor

S22 şuan trendyol da indirim de al geç hiç düşünme bile

Yazılım olarak Samsung daha önde
Samsung tercih ederdim
Ama sadece oyun oynamak içinse f4 gt

Çok ısınıyor diyolar ?
Yeni olan çoğu telefon çok ısınıyor zararlı mı bilmiyorum ama her telefonlara bakmaya gittiğimde s22 ultra normalden sıcak çalışıyor s22 de büyük ihtimalle öyle

bu kadar para verip poco mu alacaksın tabii ki s21 veya s22 trendyolda indirimde diye biliyorum al geç
Ya bütçemi aşıyor sıfır alamiyorum

Yazılım olarak Samsung daha önde
Samsung tercih ederdim
Ama sadece oyun oynamak içinse f4 gt

Yeni olan çoğu telefon çok ısınıyor zararlı mı bilmiyorum ama her telefonlara bakmaya gittiğimde s22 ultra normalden sıcak çalışıyor s22 de büyük ihtimalle öyle
Bende tam bilemiyorum s22 pili de berbat diyolar ya çok kararsızım 13 e de f4 GT buldum sifir

5-6kya kadar düşüyor
getirttirirse kayıt yaptıramaz, imei atmak da sıkıntılı baya performansta uygulamalarda vs fark ediyor en temizi gidebiliyorsan gidip almak gidemiyorsan buradan almak

getirttirirse kayıt yaptıramaz, imei atmak da sıkıntılı baya performansta uygulamalarda vs fark ediyor en temizi gidebiliyorsan gidip almak gidemiyorsan buradan almak
Buradan alacağım ama hala karar veremedim s22 cidden hiç alınmaz diyolar s21 de ne bilim eski gibi

S22 13 14k arası
Poco f4 GT 13k
S21 10 11k

@şahin doğan
poco çok üstün şarj hızı olsun batarya ekran kamera vs. mi 10 yerine s10 alıp pişman olmuştum bu şarj olayı çok sıkıntılı samsungta, poco al bence

fiyatı poco serisi için pahalı ama ismine değil özelliğine güvenmelisin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri