Son sistem dokunuşları ve sorular

Reaksiyon skoru
160
Arkadaşlar bu soruları daha önce sordum biliyorum ama son 1 kez emin olmak için sormak istiyorum:
1- Anakarta güvenebilir miyim ilerde parçalarıma zarar verir mi ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? (2-3 yıl)
2- İnno'nun ne kadar güvenilir bir marka olduğunu daha önceki konularda öğrendim ekran kartının ısınmadığını biliyorum ama kullanan varsa herhangi bir sıkıntı var mı ekran kartında?
3- Crucial ramler ne kadar güvenilir?
4- Crucial P1 m2'de kronik sorun veya herhangi bir sıkıntı var mı?
5- Game garaj psu'su kaliteli mi patlama gibi bir durum yaşayabilir miyim?
6- Ve son sorum arkadaşlar ryzen 5 1600 AF kaç ghz performans gösteriyor 3.2ghz yazıyor ama ben 2600 ile denk bir işlemci olduğunu biliyordum ve r5 1600af çok ısnır mı?

Buraya kadar okuyup bana yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi ki varsınız. <3 :)
Donanım arşivi ekibine selamlar teşekkürler.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    36.2 KB · Hit: 75
1- 2 3 yılda hiçbir şey olmaz o anakarta, gayet iyi merak etme
2-Kullanmadım bilemiyorum.
3- Ramler aynı şekilde gayet iyi ramler, ayrıca cl16 yerine 15 olması da hız açısından daha iyi.
4- Bu soruyu bilmiyorum maalesef.
5- 80+ bronz sertifikası var sıkıntı olmayacaktır.
6- 1600 af gayet iyidir, 2600'le kafa kafayadırlar. 1600 af'nin ısınma sorunu olacağını da hiç sanmıyorum.

Kardeşim şimdi sistem 1600af ile gelse stok soğutucu görevini yerine getirir. Crucial ssdler kronik sorunlu onu çıkarıp samsung veya kingston marka al.Yani anakart için de 150 170 koy asus prime b450 m_k ya dönüştür. Çünkü ben alsam böyle yapacam

Geri