johnmurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Arkadaşlar bu soruları daha önce sordum biliyorum ama son 1 kez emin olmak için sormak istiyorum:
1- Anakarta güvenebilir miyim ilerde parçalarıma zarar verir mi ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? (2-3 yıl)
2- İnno'nun ne kadar güvenilir bir marka olduğunu daha önceki konularda öğrendim ekran kartının ısınmadığını biliyorum ama kullanan varsa herhangi bir sıkıntı var mı ekran kartında?
3- Crucial ramler ne kadar güvenilir?
4- Crucial P1 m2'de kronik sorun veya herhangi bir sıkıntı var mı?
5- Game garaj psu'su kaliteli mi patlama gibi bir durum yaşayabilir miyim?
6- Ve son sorum arkadaşlar ryzen 5 1600 AF kaç ghz performans gösteriyor 3.2ghz yazıyor ama ben 2600 ile denk bir işlemci olduğunu biliyordum ve r5 1600af çok ısnır mı?
Buraya kadar okuyup bana yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi ki varsınız. <3
Donanım arşivi ekibine selamlar teşekkürler.
1- Anakarta güvenebilir miyim ilerde parçalarıma zarar verir mi ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? (2-3 yıl)
2- İnno'nun ne kadar güvenilir bir marka olduğunu daha önceki konularda öğrendim ekran kartının ısınmadığını biliyorum ama kullanan varsa herhangi bir sıkıntı var mı ekran kartında?
3- Crucial ramler ne kadar güvenilir?
4- Crucial P1 m2'de kronik sorun veya herhangi bir sıkıntı var mı?
5- Game garaj psu'su kaliteli mi patlama gibi bir durum yaşayabilir miyim?
6- Ve son sorum arkadaşlar ryzen 5 1600 AF kaç ghz performans gösteriyor 3.2ghz yazıyor ama ben 2600 ile denk bir işlemci olduğunu biliyordum ve r5 1600af çok ısnır mı?
Buraya kadar okuyup bana yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi ki varsınız. <3
Donanım arşivi ekibine selamlar teşekkürler.