Neler Yeni

Son zamanlarda tanışma uygulamalarının sayısı neden çok arttı?

Sergeant Cross

80+ Bronze
İyi akşamlar herkese. Meraktan soruyorum niye son zamanlarda tanışma, canlı sohbet vb. uygulamaların sayısı artıyor? Her geçen gün yeni bir tane çıkıyor karşıma. Neden böyle oluyor ki? Neden bana böyle yapmacık uygulamaların reklamları çıkıyor?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İyi akşamlar herkese. Meraktan soruyorum niye son zamanlarda tanışma, canlı sohbet vb. uygulamaların sayısı artıyor? Her geçen gün yeni bir tane çıkıyor karşıma. Neden böyle oluyor ki? Neden bana böyle yapmacık uygulamaların reklamları çıkıyor?
benim fikrim herkes telefonlara medyalara gömüldü bundan dolayı yüz yüze sosyallik de kalmadı masumiyet de.
bence en berbat olanı ilişkilerdir saçma sapan eşyler türedi ve eski basitliği kalmadı.
sebep bence bu.

Sergeant Cross

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim fikrim herkes telefonlara medyalara gömüldü bundan dolayı yüz yüze sosyallik de kalmadı masumiyet de.
bence en berbat olanı ilişkilerdir saçma sapan eşyler türedi ve eski basitliği kalmadı.
sebep bence bu.
Türkiye'de yalnızlık oranı arttığı için olabilir.
İşe yarasalar bari. Hepsi reklam tuzağı oluyor. Ya da coin mantığı oluyor botlarla konuşturuyorlar coinin bitiyor coin almak için para yatırman gerekiyor. Hiç biri de gerçekçi değil.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
...
Benim fikrim şu: Günümüz dünyasında dünya genelinde teknolojinin getirdiği yalnızlık sonucu uygulama programcıları bunun bir sorun olduğunu düşünüp bunu bir fırsata çevirip internetten insanların birbirini bulabileceği bir uygulama yaptı ve bu işe yarar gibiydi. Tabii diğer program yapımcıları bunu görüp kendi uygulamalarını yaptı ve böylece sayıları çoğaldı. Verdikleri reklamlara da güzel kızlar yerleştirip, erkeklerin uygulamayı indirme sayılarını arttırdılar. Yani, bu tanışma uygulamaları işe yarayana yarar ama o kadar bozulmuş durumdakiler ki uygulamayı indiren insanların "Hayatının aşkı." olacak kişiyi bulamayacağını bilerek indirmeleri gerekir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
Sarp Yılmaz
Bence insanlar yalnızlaştığı için yüz yüze iletişim kurmaktan kaçtıkları için bir yerde sosyalleşmek istiyorlar o yüzden bu uygulamalara sığınıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,543
Son üye
mnhr1f