yillarin birikmisi var orada fakat acilmis hesap az gibi geldi sanki yazilan rakam sisirilmis.PAPARA GÜNCELLEME 2 !!!
yillarin birikmisi var orada fakat acilmis hesap az gibi geldi sanki yazilan rakam sisirilmis.PAPARA GÜNCELLEME 2 !!!
TAM ortak atm den çekiliyor paralar arkadaş çekmiş az önce10 dk önce 600 tl çektim oldu
yatırım altın hesabı olanlar kitlendi kaldıiçerde yüklü miktarda parası olan vatandaşa patlamasa bari![]()
70 Tl Var Parayı Vermez İse Bu İşin Peşini Bırakmıyacağım.içerde yüklü miktarda parası olan vatandaşa patlamasa bari![]()
ayni sekilde bende 137,99 tl nin pesini birakmayacagim.70 Tl Var Parayı Vermez İse Bu İşin Peşini Bırakmıyacağım.
tam atmsine git çek parayı70 Tl Var Parayı Vermez İse Bu İşin Peşini Bırakmıyacağım.
TAM atm den çekiliyorayni sekilde bende 137,99 tl nin pesini birakmayacagim.
Çok Üşeniyom Vallatam atmsine git çek parayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TAM atm den çekiliyor
| Elektronik Para Kuruluşları | Netflix | Spotify | YouTube Premium | Amazon Prime | Gain | Mubi | Disney Plus | Exxen | Google Play Store | iOS App Store | Steam | Epic | Deezer |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Nays | %50 (75₺) | %50 (50₺) | - | - | - |
o zaman hesaptaki 70 lirayla bakışırsınÇok Üşeniyom Valla
Başka Kartlara Geçmeyi Düşünen Arkadaşlar Şunu Okuyarak Fikir Sahibi Olabilir
Aralık ayındaki listeye göre 1-2 güncelleme gelmiş.
Her ayın 1'inde güncellemeye çalışacağım.
...
Elektronik Para Kuruluşları Netflix Spotify YouTube Premium Amazon Prime Gain Mubi Disney Plus Exxen Google Play Store iOS App Store Steam Epic Deezer Nays %50 (75₺) %50 (50₺) - - -
- Perfectshot06
- Cevaplar: 82
- Forum: Banka ve Kredi Kartları
oldu. İlk ziraate gittim yakın diye orda olmayınca akbank ve kuveyte gittim ikiside oldu. Limite takıldığım için 2 farklı atmden çektimBeklemedeyiz Bence Olmıyacak
herkes farklı atmden çekebiliyor güzeloldu. İlk ziraate gittim yakın diye orda olmayınca akbank ve kuveyte gittim ikiside oldu. Limite takıldığım için 2 farklı atmden çektim
oneri icin tesekkurler ayiptir soylemesi gece 1k dan fazla alisverisim oldu normalde kosa kosa giderdim fakat ugrasmama degecegini sanmiyorum.tam atmsine git çek parayı
TAM atm den çekiliyor