Neler Yeni

Sonradan ödemeli kredi

FareV

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar meslek lisesinden yeni mezun oldum ve çalışmıyorum paraya ihtiyacım var geri ödemesini sonra yapabileceğim bir banka var mı?
Sabit gelirim bir kaç ay sonra olacağından böyle bir ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan Fırat
Eğer sigortan yoksa ve üstüne kayıtlı herhangi bir şey yoksa bankalardan kredi veya kredi kartı alman çok zor.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar meslek lisesinden yeni mezun oldum ve çalışmıyorum paraya ihtiyacım var geri ödemesini sonra yapabileceğim bir banka var mı?
Sabit gelirim bir kaç ay sonra olacağından böyle bir ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bankayla hiçbir işin olmadıysa bu zamana kadar imkansıza yakın bahsettiğin olay maalesef.

FareV

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FareV

80+ Bronze

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Hesap kartım var 9 ay maaş aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 Ay maaşlı çalıştım, banka kartım aktif olarak var.
Tavsiyem şu olabilir yine kredi vereceklerini sanmıyorum ancak maaş kartının bulunduğu bankadan kredi kartı iste ve 1-2 ay alışveriş yap küçük miktarda olsa ve düzenli öde anca öyle alabilirsin yada findeks üzerinden kredi puanını sorgula 900+ puan varsa ufak miktarda kredi alabilirsin belki.

FareV

80+ Bronze
Tavsiyem şu olabilir yine kredi vereceklerini sanmıyorum ancak maaş kartının bulunduğu bankadan kredi kartı iste ve 1-2 ay alışveriş yap küçük miktarda olsa ve düzenli öde anca öyle alabilirsin yada findeks üzerinden kredi puanını sorgula 900+ puan varsa ufak miktarda kredi alabilirsin belki.
Teşekkürler.

Critaes

80+ Bronze
Bankalar kredi verirken en büyük etkenleri Findeks Kredi Notunuz oluyor. Şuan için de çalışmıyorsanız bir tık işiniz zor. Ha acil bir şey almak istiyorsanız. Banka hesabınıza kredi kartı tanımlayıp, limiti de alacağınız ürünün seviyesine arttırıp (Örn: alacağınız ürün 6.000tl, kredi kartı limitinizi 7.000tl yaptırın.) taksitli alışveriş yapabilirsiniz veya direkt tek çekim de yapabilirsiniz. Fakat tek çekim yaparsanız direkt son ödeme tarihinde ödemeniz gerekecek. Taksit ile alırsanız aylık 6.000 tl yi taksit miktarına göre bölüp, o kadar aylık ücret alacaktır. Tabii bu yöntem içinde işe gireceğiniz tarihe kadarki taksit tutarını ödeyecek kadar nakitinizin bulunması lazım elinizde.

FareV

80+ Bronze
Bankalar kredi verirken en büyük etkenleri Findeks Kredi Notunuz oluyor. Şuan için de çalışmıyorsanız bir tık işiniz zor. Ha acil bir şey almak istiyorsanız. Banka hesabınıza kredi kartı tanımlayıp, limiti de alacağınız ürünün seviyesine arttırıp (Örn: alacağınız ürün 6.000tl, kredi kartı limitinizi 7.000tl yaptırın.) taksitli alışveriş yapabilirsiniz veya direkt tek çekim de yapabilirsiniz. Fakat tek çekim yaparsanız direkt son ödeme tarihinde ödemeniz gerekecek. Taksit ile alırsanız aylık 6.000 TL yi taksit miktarına göre bölüp, o kadar aylık ücret alacaktır. Tabii bu yöntem içinde işe gireceğiniz tarihe kadarki taksit tutarını ödeyecek kadar nakitinizin bulunması lazım elinizde.
Aslında bir şey almayacağım kendi geçimimi sağlamak için istiyorum.

hashusged

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Hasan Hüseyin Gedik
İlgilendiği Kategoriler
Tekno
Bazı bankalar kullanıma bağlı eksi bakiye veriyor enpara Qnb teb vs anca onlardan yararlanabilirsin

Top Bottom