Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Hocam şakasına yazdım onu. Türkiye'de şaşırtıyor o kadar
Sağolun hocam. yurtdışında gördüm bende özenerek yaptım. yurt dışındakiler kadar kaliteli değil ama beni memnun ettiği sürece yetiyor. insan istiyor şöle 5080-5090 olsa diyede. çalışarak yapabildiğim bu kadar oldu. daha iyileri dediğim gibi sizin olur inşallah. bende türkiyede böle bilgisayar setuplarının pöpüler olmasını isterim.

Sağolun hocam. yurtdışında gördüm bende özenerek yaptım. yurt dışındakiler kadar kaliteli değil ama beni memnun ettiği sürece yetiyor. insan istiyor şöle 5080-5090 olsa diyede. çalışarak yapabildiğim bu kadar oldu. daha iyileri dediğim gibi sizin olur inşallah. bende türkiyede böle bilgisayar setuplarının pöpüler olmasını isterim.
5080 olsa 20 yıl kullanırım şerefsizim

1660 Ti benim de hedefim

H.O . O7

Bir de bu monitörde nasıl oyun oynuyorsunuz. bana 27ıcnh bile fazla geliyor :D

5080 olsa 20 yıl kullanırım şerefsizim

1660 Ti benim de hedefim
forumda bende bu konudaki gibi sistemimi topladım diye bir konu açmıştım hocam. hatta hatırlıyorum ben 6-7 sene gidermi demiştim siz ben olsam 10-15 yıl kullanırım demiştiniz :D

en kısa zamanda hedeflere ulaşmanız dileğiyle hocam.

forumda bende bu konudaki gibi sistemimi topladım diye bir konu açmıştım hocam. hatta hatırlıyorum ben 6-7 sene gidermi demiştim siz ben olsam 10-15 yıl kullanırım demiştiniz :D

en kısa zamanda hedeflere ulaşmanız dileğiyle hocam.
He demiştim dimi xd eyvAllah

He demiştim dimi xd eyvAllah
1760881865602.webp

evet hocam buldum hatta konularımdan :D
https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-bilgisayar-sistemi-degerlendirmesi.1099513/page-2
linkide burda.

Hayırlı olsun umarım iyi günlerde kullanırsın.
Bir sorum vardı monitörden memnun musun acaba ? bende bu modeli almayı düşünüyordum
Monitör güzel ve memunum şuanlık ama oyun için alacaksan özellikle msi ın yeni modellerine de bakabilirsin ultrawide olmasa da bundan iyi özellikleri var. Ben ultrawide sevdiğim ve işlerim için daha verimli olacağından dolayı bunu tercih ettim. Genel olarak başarılı, harici kumandalı akıllı bir monitör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.O . O7

Bir de bu monitörde nasıl oyun oynuyorsunuz. bana 27ıcnh bile fazla geliyor :D
Rekabetçi oyun oynarsam inan bana da fazla geliyor diğer yerleri göremiyorum zaten😂😂 ama hikayeli oyunlarda ve araba oyunlarında çok zevkli oluyor

Bendede 1 ay önce gerçekleşti bu Gerçekten çok güzel bir duygu bende 9070xt sistem topladım.Kablolama yapamadım ilk sistemim olduğu için ilerde açarsam güzelce yaparım ilk topladığım için kafam karıştı ama şimdi baştan bile dizebilirim fakat zamanım yok rahatsız etmiyor birseyi de kapatmıyor zararıda yok kalsın dedim öyle😄 Ekiple korku oyunu veya assetto çok sarıyor. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Ekler

• Screenshot_20251019_171723_Gallery.webp
    Screenshot_20251019_171723_Gallery.webp
    95 KB · Hit: 20
  • Screenshot_20251019_171643_Gallery.webp
    Screenshot_20251019_171643_Gallery.webp
    95.7 KB · Hit: 20
Bendede 1 ay önce gerçekleşti bu Gerçekten çok güzel bir duygu bende 9070xt sistem topladım.Kablolama yapamadım ilk sistemim olduğu için ilerde açarsam güzelce yaparım ilk topladığım için kafam karıştı ama şimdi baştan bile dizebilirim fakat zamanım yok rahatsız etmiyor birseyi de kapatmıyor zararıda yok kalsın dedim öyle😄 Ekiple korku oyunu veya assetto çok sarıyor. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Çok güzel setup hocam hayırlı olsun güle güle kullan. Gerçekten mükemmel bir his umarım herkes yaşar😊 kabolamayı bir kere salınca bir daha yapmıyorsun bunu bildiğim için il başta elimden geleni yaptım ben de yapmazdım yoksa 😂😂

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ÖNEMLİ NOT: Lolden haz etmiyorum ama arkadaşlarla beraber mecbur oynuyorum beni hor görmeyin 😂😂
Bileşenler:
Ekran kartı: Asus Rog Astral RTX 5090
Anakart: Msi Mpg x870e edge ti wifi
İşlemci: Ryzen 9 9950x3d
Ramler: Gskills 64gb 6400mhz
Psu: Asus Rog Strix 1200w platinum
Ssd: Kingston PCI-e 5.0 14.800
Fanlar: Lian li lcd ve kasa dahili fan
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer 3 Pro
Kasa: Msi Mag Pano 100
Monitör: Samsung Odyssey G8 Ultrawide 3440x1440
lol ayrıntısı gözleri yaşlı bıraktı dostum :) tercih meselesi gerçi AAA oyunlarda köküne kadar zorlamanı tavsiye ederim keyfine vara vara oynamanı :)

Geri