Sonunda laptop aldım. Yapmam gereken testler?H.o?G.o?

Teşekkürler hocam. Laptop dışındaki ekipmanları alalı neredeyse 3-4 ay oluyor anca laptopu alabildim
2 senelik birikimimin hepsini laptopa bastım şuan 5 kuruşum yok vallahi.

Teşekkürler hocam. sıcaklıklar orjinale göre azıcık yüksek ama cihazda sıvı metal olduğu için elimi pek sürmek istemiyorum açıkcası.
sıvı metal derken

Teşekkürler hocam. Laptop dışındaki ekipmanları alalı neredeyse 3-4 ay oluyor anca laptopu alabildim
2 senelik birikimimin hepsini laptopa bastım şuan 5 kuruşum yok vallahi.

Teşekkürler hocam. sıcaklıklar orjinale göre azıcık yüksek ama cihazda sıvı metal olduğu için elimi pek sürmek istemiyorum açıkcası.
4 senedir biriktiriyorum ama param yok
Rapor et

sıvı metal çok özel sistemlerde ve takibi olan sistemlerde iş yapar sürekli kullanacak bir şey değil heleki laptopta niye sıvı metal kullanmişlar termal macun nesine yetmemiş la

sıvı metal derken
Yanlış bilmiyorsam ekran kartında termal macun olarak sıvı metal var hocam. Sıvı metal yenilemede biraz riskli hocam.
4 senedir biriktiriyorum ama param yok
Rapor et

demekki topladığınız para çokda size kalmıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı metal çok özel sistemlerde ve takibi olan sistemlerde iş yapar sürekli kullanacak bir şey değil heleki laptopta niye sıvı metal kullanmişlar termal macun nesine yetmemiş la
yeni nesil laptopların çoğunda var artık sıvı metal hocam. Hatta yanlış bilmiyorsam acer nitro 16 da bile var.

1744556075450.jpeg

soldaki bile laptoplara göre büyük sayılırken sağdakini nasıl taşıyacağım allah bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mal mi lan bunlar dertleri ne
Hocam yeni nesil donanımlar acayip güç çekiyor bu yüzden soğutmak adına ne çözüm bulurlarsa laptoplara koyuyorlar. Mesela bu laptopdaki i9 cinebnch de 170w çekiyor, biraz daha soğuk çalışsa dahada güç çekecek.

Geri