2k işlemci 1.5k kasa 1.6k ram 3.5k anakart 1.4k sıvı soğutucu 3.6k ekran kartı. SSD ve PSU vardı zaten.Toplam ne kadar tuttu abi
2k işlemcimi hurdacıdan mı aldın abi2k işlemci 1.5k kasa 1.6k ram 3.5k anakart 1.4k sıvı soğutucu 3.6k ekran kartı. SSD ve PSU vardı zaten.
Kablolar 1k
Son 1 ayda 1 tane bile konu görmedim wattman hakkında ya insanlar YouTubedan bakarak yapıyor yada hata yemiyorHocam bende yıllar sonra bir sistem dizmeyi düşünüyorumda amd nin yeni rx6000 serisi ekran kartları ne durumda? Çok fazla wattman tarzı olumsuz şeyler okuyorum gözümü korkutuyorlar, güncel kartlardaki son durum nedir?
sogutma ve ses konusunda onerir misin ben de MSI Mech RX6650XT var satıp 3 Fanlı RX6750XT xfx modellerinden birine gecis yapmayi dusunuyorumEvet hatta bu kart furmarkta RTX 3060ti dan daha iyi sonuç verdi şimdi oyunda denicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MERC
MERC'lerin ikiside canavar gibiydi. 48 fan 70 derece RX 6900XT 90 derece hot spot vardı.sogutma ve ses konusunda onerir misin ben de MSI Mech RX6650XT var satıp 3 Fanlı RX6750XT xfx modellerinden birine gecis yapmayi dusunuyorum
24 pin lian li mi ? Ben ucuz bulamadım onu. 2x8 pinli var elimde.Ben de bitirmek üzereyim.
Lian li çok pahalı olduğu için XPG tercih ettim iki tarafta da. İndirime girmesini bekliyorum Lian li'lerin.MERC'lerin ikiside canavar gibiydi. 48 fan 70 derece RX 6900XT 90 derece hot spot vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 pin lian li mi ? Ben ucuz bulamadım onu. 2x8 pinli var elimde.