Sonunda Sistemi Bitirdim Sanırım. HO Alırım :)

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, her foto için ayrı sticker yapıştırmanız güldürdü :D

Kart baya hoş duruyor da kaça aldın? hayırlı olsun bu arada.
Çok uygun aldım. 3600 TL :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanat eseri ama ekran kartı araya gitmiş galiba :D
Abisi gelecek yakında şimdilik bu idare ediyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, her foto için ayrı sticker yapıştırmanız güldürdü :D
İşimiz SHOW :D

Hayırlı olsun hocam bende yeni PC topluyorum. İnş bu hafta sonuna kadar biter. Güle güle kullanın.

Renklerden dolayı mı bilmiyorum ama kasanın içine baktıkça boğuluyorum. Bi düzen var ama ferah bir düzen değil gibi

Kasa : Lian Li Lancool 215
PSU : High Power 700W
Sıvı Soğutma : ThermalTake TH240
Ram: XPG 2x16GB D41
Anakart: Asus Rog B550-F
SSD : Gigabyte Aorus 1 TB
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Asus Rog RX 6600 XT
Ekran Kartı ve Anakart ARGB Kablolar : SIRLYR 3x8 ve 24 Pin Amazondan aldım. Linkini bırakıyorum. LİNK

Can alıcı kısım bardak altlıkları :D Bursa Seyhanlar Market :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun İbrahim hocam.

Hayırlı olsun. Anakart ve psu ileriye dönük ilerde 5800x3d ile devam edersin ekran kartı olarak seçenek çok

ekran kartının fiyatı çok iyiymiş hayırlı olsun var mı aynı fiyata satan :)

hayırlı olsun güle güle kullanın

Kasa : Lian Li Lancool 215
PSU : High Power 700W
Sıvı Soğutma : ThermalTake TH240
Ram: XPG 2x16GB D41
Anakart: Asus Rog B550-F
SSD : Gigabyte Aorus 1 TB
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Asus Rog RX 6600 XT
Ekran Kartı ve Anakart ARGB Kablolar : SIRLYR 3x8 ve 24 Pin Amazondan aldım. Linkini bırakıyorum. LİNK

Can alıcı kısım bardak altlıkları :D Bursa Seyhanlar Market :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
niye boşta argb kablo varki

Hayırlı olsun hocam gayet güzel olmuş. bir tek şu ikinci SIRLYR rgb kablo hoşuma gitmedi nedense sanırım gpu güç pini dönüştürüyor. Görüntüyü bozmuş gibi hissettim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,716
Üyeler
185,934
Son üye
mertcanncakiir
Geri