Çok uygun aldım. 3600 TLKart baya hoş duruyor da kaça aldın? hayırlı olsun bu arada.
Abisi gelecek yakında şimdilik bu idare ediyorsanat eseri ama ekran kartı araya gitmiş galiba
İşimiz SHOWHayırlı olsun güzel günlerde kullanın, her foto için ayrı sticker yapıştırmanız güldürdü
Hayırlı olsun İbrahim hocam.Kasa : Lian Li Lancool 215
PSU : High Power 700W
Sıvı Soğutma : ThermalTake TH240
Ram: XPG 2x16GB D41
Anakart: Asus Rog B550-F
SSD : Gigabyte Aorus 1 TB
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Asus Rog RX 6600 XT
Ekran Kartı ve Anakart ARGB Kablolar : SIRLYR 3x8 ve 24 Pin Amazondan aldım. Linkini bırakıyorum. LİNK
Can alıcı kısım bardak altlıkları Bursa Seyhanlar Market
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla ikinci el fiyatlarından bile ucuza oldu çoğu. İndirim kodu vs vardı.Kaça mal oldu toplam ?
Kablolar çok büyük. Bu kadar büyük sanmıyordum.Renklerden dolayı mı bilmiyorum ama kasanın içine baktıkça boğuluyorum. Bi düzen var ama ferah bir düzen değil gibi
niye boşta argb kablo varkiKasa : Lian Li Lancool 215
PSU : High Power 700W
Sıvı Soğutma : ThermalTake TH240
Ram: XPG 2x16GB D41
Anakart: Asus Rog B550-F
SSD : Gigabyte Aorus 1 TB
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Asus Rog RX 6600 XT
Ekran Kartı ve Anakart ARGB Kablolar : SIRLYR 3x8 ve 24 Pin Amazondan aldım. Linkini bırakıyorum. LİNK
Can alıcı kısım bardak altlıkları Bursa Seyhanlar Market
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Boşta değil ekran kartına takılı.niye boşta argb kablo varki