Sony 55x89j vs LG OLED 55C54la

lillagol37

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Merhaba, şu an da kullanmakta olduğum TV Sony 55x89j QLED panele sahip 120Hz vs 2023 yılında aldım piyasa çıkış tarihi 2021 zamanına göre en iyi QLED'lerden biriydi.
Arıza verdi tam garanti bitmesine yakın tamir gördü ondan dolayı canım sıkkın hem de hep bir OLED TV'leri merak etmiştim o zaman bütçe el vermemişti şu an taksitle alabiliyorum düşündüğüm model de LG OLED 55C54la.
Ama işte değer mi sizce geçmeye onu merak ediyorum .TR'de uydu yayın kalitesi malumunuz berbat 720p 60Hz yayınlar veriyorlar.
Nadir uydu takılıyorum genelde YouTube arada film ve Fener'in maçına bakıyorum, ama o da kötü işte ülke de maç yayını veren kuruluşlar Exxen, s sports, beIN sports vs Türkiye ligi için yayınlar berbat Premier League maçına bir bakınca devasa fark ortaya çıkıyor ama ben de işte onları izlemiyorum bir Fener'in maçı. :)
Sizin tavsiyelerinizi fikirlerinizi merak ediyorum,

Hocam dediğiniz televizyon 200k fiyatı olan mıdır yanlış mı baktım acaba ?

Son düzenleme:
Adam en güncel oled tvlerden birini bulmuş zaten. Sen gitmiş 2020den kalma depoda eskimiş tv öneriyosun hem de daha pahalıya. Tv den anlamıyosan öneride bulunma insanları yanlış yönlendirme. Pttavmden tv almak başlı başına hata
Daha pahalı değil özelliklerine bakarsan mantıklı bir seçim. Pttavmyi bilmiyorum, konuyu açan arkadaş kafasına yatarsa başka öneride de bulunacaktım. Panel yapısı ve özellikler olarak bakabilirsin. Yeni demek daha iyi olacağı anlamına gelmiyor.

Samsung 55S90D Daha mantıklı olabilir.

Daha pahalı değil özelliklerine bakarsan mantıklı bir seçim. Pttavmyi bilmiyorum, konuyu açan arkadaş kafasına yatarsa başka öneride de bulunacaktım. Panel yapısı ve özellikler olarak bakabilirsin. Yeni demek daha iyi olacağı anlamına gelmiyor.

Samsung 55S90D Daha mantıklı olabilir.

Allah aşkına hangi özellikleri daha iyi bana bi saysana. 5. Nesil oledler çıkmışken sen hala yanma riski bulunan depoda çürümüş 2. Nesil oledlere bak. 66bin ver güncelleme desteği bitmiş tv ye. S90d c5in gerisinde kalıyor. Fiyat performans olarak 70k altındaki en iyi oled tv c5

Allah aşkına hangi özellikleri daha iyi bana bi saysana. 5. Nesil oledler çıkmışken sen hala yanma riski bulunan depoda çürümüş 2. Nesil oledlere bak. 66bin ver güncelleme desteği bitmiş tv ye. S90d c5in gerisinde kalıyor. Fiyat performans olarak 70k altındaki en iyi oled tv c5
Şimdi baktım da yanlış modeli göndermişim. C5 olacaktı. Ama aradaki fiyat farkı da var.

Geri