bu kulaklığı bilmiyorum malesef şuan kullandığın kulaklıkla arasında illaki fark olur ama 2000tl eder mi fikrim yok kullanan kişilerin yorum yapması daha doğru olur gerçi kimsenin kullandığınıda sanmıyorum daha çok yenibu ayarda kablosuz başka önerilerinizi alırım ancak korkum kablosuzda sesin çok olması. Böyle bişey yaşanır mı ? Şu an James Donkey 711 kullanıyorum.
bu fiyat bandında denenir mi sence riskli mi yoksa ?bu kulaklığı bilmiyorum malesef şuan kullandığın kulaklıkla arasında illaki fark olur ama 2000tl eder mi fikrim yok kullanan kişilerin yorum yapması daha doğru olur gerçi kimsenin kullandığınıda sanmıyorum daha çok yeni
mağazada deneme şansın varsa dene çok yeni bir kulaklık olduğu için net bir şey söyleyemembu fiyat bandında denenir mi sence riskli mi yoksa ?
mağazada deneme şansın varsa dene çok yeni bir kulaklık olduğu için net bir şey söyleyemem
evet alınabilir dışarda kullancaksan evin içinde müzik falan dinliceksen fiyat çok iyi. tek amaç oyunsa ben olsam almazdım cloud 2 gibi kulaklıklar fps oyunlarında hala kingHocam barracuda x 2022 1850tl düşmüş alınır mı ?
Aslında ağırlıklı valorant için düşünüyorumevet alınabilir dışarda kullancaksan evin içinde müzik falan dinliceksen fiyat çok iyi. tek amaç oyunsa ben olsam almazdım cloud 2 gibi kulaklıklar fps oyunlarında hala king
barracuda x çok beğendiğim bir kulaklık alınabilir oyun performansıda güzel ama sabahtan akşama kadar pc başında valorant oynuyosan bluetooth gibi özelliklerin senin için önemi olduğunu düşünmüyorumAslında ağırlıklı valorant için düşünüyorum
1800tl verip ses kalitesi ve oyundaki ses kasmada James Donkey performansı almak istemem. Sanki öyle olacak gibi geliyor.barracuda x çok beğendiğim bir kulaklık alınabilir oyun performansıda güzel ama sabahtan akşama kadar pc başında valorant oynuyosan bluetooth gibi özelliklerin senin için önemi olduğunu düşünmüyorum