Ben göremiyorum ama siz görüyorsanız helal olsun valla:AC konusunda haklısın
1200P ile 900P arasında çok fark var bence.
RDR2 cidden kafayı yedirtmişti bana 1080P olarak.
Ben göremiyorum ama siz görüyorsanız helal olsun valla:AC konusunda haklısın
1200P ile 900P arasında çok fark var bence.
RDR2 cidden kafayı yedirtmişti bana 1080P olarak.
hangi serverlerXBOX alman daha mantıklı bence sebebi bir süre sonra PS4 serverları yavaş yavaş kapanır
Xbox series s + gamepass alın.Arkadaşlar konsol için bütçem 4000Tl en fazla bu kadar daha fazla arttıramam Vatan'dan Mega paket alacağım içinde Gta5 Days Gone God Of War oyunları geriye 300Tl kalıyor bu fiyat dışında birde 84 TL ye Uncharted 4 oyununu alacağım(DN ÇOK İSTEDİĞİM OYUN) Geriye kalan paraya neler alabilirim?
Konsol Link:https://www.vatanbilgisayar.com/son...ay-ps-plus-ps4-500gb-oyun-konsolu-114490.html
PS3 de ki gibi oyun serverları mağaza gibihangi serverler
series s daha üstün bir cihaz ve game pass ile daha çok oyun oynayacağını düşünüyorum ama exclusive hastası isen ps4 al ama şunu unutma ki series s daha uzun ömürlüNe almaliyim hocam?
küçük bir ekrandan ve 30FPS bir videodan anlayamazssınız ki.Ben göremiyorum ama siz görüyorsanız helal olsun valla:
İkisi de 30 FPS. Ben 1200p ve 900p arasındaki farkı 55 inç 4K TV'de göremedim.küçük bir ekrandan ve 30FPS bir videodan anlayamazssınız ki.
bence fark var sizce yok olabilir hocam telefonda bile 720P 30FPS çamur gibi geliyor bana.İkisi de 30 FPS. Ben 1200p ve 900p arasındaki farkı 55 inç 4K TV'de göremedim.
Olay 60 olandaki fark değil çünkü iki konsol da 30 veriyor. 60'da fark olsa ne olur, konsollar 60 vermiyor? 30'da fark olmaması zaten olay60 FPS olmadan anlayamazssınız ikisinin de 30 olması önemli değil.
hocam gözümüz 30 FPS görmüyor.Olay 60 olandaki fark değil çünkü iki konsol da 30 veriyor. 60'da fark olsa ne olur, konsollar 60 vermiyor? 30'da fark olmaması zaten olay
Pc yok hocamhocam PC iyise ve Exclusive oynarım diyorsan önermesem de PS4 alman daha mantıklı.
ama alıp fifa/cod/nba/ufc falan oynarım diyorsan tartışmasız series S.
Bu mantıkla YT'deki videoda da gözümüz 30 FPS görmüyor. Hala çok saçma geliyor dediğiniz.hocam gözümüz 30 FPS görmüyor.
oyunun oynattığı kadar gözümüz de önemli.