shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,437
Yorumlar olumluALB bilişim satıcısı nasıl alışveriş yapan var mı da ha önce?
7-8 oyun için yetiyor. Benim için gerek yokta , aynı anda bir sürü oyun oynayan için evetBu ürünü alanlarin en az 2 TB da SSD alması lazım bence
Bende 8 tane oyun var 3 u CD li olmasına rağmen suanda kalan yer 200 GB kadar7-8 oyun için yetiyor. Benim için gerek yokta , aynı anda bir sürü oyun oynayan için evet
25 k ya ps5 pro alabileceksiniz tabi ps5 pro ama Avrupa'da bile 30000 TL den başlayacakdi fiyatlar söylenen ayrıca bence alacaksanız CD li sürüm alın eski oyunları da CD ile oynayabilirsiniz PS4 dekiAlınır mı? Yurtdışı 25k ps5 pro mu, yine yurtdışı 15k ps5 mi yoksa 6 taksit avantajıyla 18.500 e ps5 mi?
Alıp almamakta halen kararsızım. 4070ti super li pc varken. Boşa para veemek gibi de geliyor bana. Bir taraftan da konsol rahatlığını da deneyimlemek istiyorum.25 k ya ps5 pro alabileceksiniz tabi ps5 pro ama Avrupa'da bile 30000 TL den başlayacakdi fiyatlar söylenen ayrıca bence alacaksanız CD li sürüm alın eski oyunları da CD ile oynayabilirsiniz PS4 deki
Bende siz gibi düşünerek aldım açıkcasi PC yi acmiyorum artık genelde ps5 de takiliyorum iki kişilik oyunlarda oynanması güzel oluyorAlıp almamakta halen kararsızım. 4070ti super li pc varken. Boşa para veemek gibi de geliyor bana. Bir taraftan da konsol rahatlığını da deneyimlemek istiyorum.![]()