Sorunlu ekran kartı modelleri

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,257
Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?

Armor.

Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?
Msi "mech", gigabyte "windforce", asus "tuf" (evo olmayan eski tuflar). Fakat mech modelini ben kullanıyorum, herkes sorunlu falan diyordu küçük fan ayarlamalarıyla oldukça soğuk çalışabiliyor. Kasam mb511 üstte de 2 fan var egsoz olarak ve ekran kartı ayarlarına hiç dokunmazsam furmarkta 77 görüyor, fakat küçük fan ayarları yaptım ben, furmarkta 15dakikada 66 derecenin üstüne çıkmıyor üstelik fan hızı da maksimum %44 oluyor. Belki de kasa sayesinde iyi soğuyordur, çünkü şikayet vardı bayağı mech modelleri hakkında.

Msi "mech", gigabyte "windforce", asus "tuf" (evo olmayan eski tuflar). Fakat mech modelini ben kullanıyorum, herkes sorunlu falan diyordu küçük fan ayarlamalarıyla oldukça soğuk çalışabiliyor. Kasam mb511 üstte de 2 fan var egsoz olarak ve ekran kartı ayarlarına hiç dokunmazsam furmarkta 77 görüyor, fakat küçük fan ayarları yaptım ben, furmarkta 15dakikada 66 derecenin üstüne çıkmıyor üstelik fan hızı da maksimum %44 oluyor.
Bende neden sorun yok? İlginç ya...

1650S Windforce
Evet üstte yazmışsın geç gördüm. Dediğim gibi bende de mech modelinde sorun yok, biraz şans işi teknoloji :) Bir de kasanız iyi soğutuyorsa onla da alaklı olabilir ama maks 65 demişsiniz, gayet iyi değer.

Evet üstte yazmışsın geç gördüm. Dediğim gibi bende de mech modelinde sorun yok, biraz şans işi teknoloji :) Bir de kasanız iyi soğutuyorsa onla da alaklı olabilir ama maks 65 demişsiniz, gayet iyi değer.
En fazla 65 derece. :D Kasada egzoz fanın dışında tek fan var. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,910
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri