The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,257
Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?
RX 580 ve 570 sadece.Armor.
1650S Windforce kullanıyorum ama ısınma problemi bende olmadı. Max 65 derece gördüm.Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?
EVO serisi olmayan Asus Dual modeller.Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?
Msi "mech", gigabyte "windforce", asus "tuf" (evo olmayan eski tuflar). Fakat mech modelini ben kullanıyorum, herkes sorunlu falan diyordu küçük fan ayarlamalarıyla oldukça soğuk çalışabiliyor. Kasam mb511 üstte de 2 fan var egsoz olarak ve ekran kartı ayarlarına hiç dokunmazsam furmarkta 77 görüyor, fakat küçük fan ayarları yaptım ben, furmarkta 15dakikada 66 derecenin üstüne çıkmıyor üstelik fan hızı da maksimum %44 oluyor. Belki de kasa sayesinde iyi soğuyordur, çünkü şikayet vardı bayağı mech modelleri hakkında.Windforce modelleri ısınıyor diye biliyorum.Böyle ısınma sorunu.olan modeller var mıdır?
Bende neden sorun yok? İlginç ya...Msi "mech", gigabyte "windforce", asus "tuf" (evo olmayan eski tuflar). Fakat mech modelini ben kullanıyorum, herkes sorunlu falan diyordu küçük fan ayarlamalarıyla oldukça soğuk çalışabiliyor. Kasam mb511 üstte de 2 fan var egsoz olarak ve ekran kartı ayarlarına hiç dokunmazsam furmarkta 77 görüyor, fakat küçük fan ayarları yaptım ben, furmarkta 15dakikada 66 derecenin üstüne çıkmıyor üstelik fan hızı da maksimum %44 oluyor.
Senin ekran kartı nedir hocam?Bende neden sorun yok? İlginç ya...
1650S WindforceSenin ekran kartı nedir hocam?
Evet üstte yazmışsın geç gördüm. Dediğim gibi bende de mech modelinde sorun yok, biraz şans işi teknoloji1650S Windforce
En fazla 65 derece.Evet üstte yazmışsın geç gördüm. Dediğim gibi bende de mech modelinde sorun yok, biraz şans işi teknolojiBir de kasanız iyi soğutuyorsa onla da alaklı olabilir ama maks 65 demişsiniz, gayet iyi değer.