yigitupset
80+
Dahası
Geçici çözüm ayrıca her bilgisayarda işe yaramıyor.%100 disk sorununu çözdüm.Windows+R ye basıp services.msc yazıp hizmetlerden Windows Search ve Windows Update devre dışı bıraktım ve durdurdum.Sorun çözüldü.
Ciddi sorun yaşayan daha çıkmadı.Jd nin nvme M2 si naıldır
knkm su 630 evet ısınıyor gibi gözüküyor ancak o ısı sensörünün sorunu bu konu doğru ancak donma kasma yok okuma yazma hızı vaat edildiği gibiSizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim.
Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum.
Bu sorunların çözümü var mı?
Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar.
Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü olmuyor.
Adata SU630 ve SU650 serisi sorunludur.
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
- Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
- Çok ısınıyor.
- İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
- Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
- Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).
Crucial BX500
Alıntıyı görüntüle
Sorunları;
- Not: Farklı farklı sorunlar da çıkabilir.
James Donkey SSD
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
- Yazma ve Okuma değerleri vaat ettiğinin altında.
- Uyumluluk sorunları vardır. ==> BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.
- Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü.
SanDisk SSD Plus 120 ve 240 GB'lık Modeli
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
Toshiba OCZ TR200
- Yazma ve okuma değerleri vaat ettiğinin çok altında.
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
Team GX1 SSD
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
- Yazma ve okuma değerleri vaat ettiğinin altında.
- Firmware yüklenmiyor.
- Sisteme format attıktan sonra 1-1.5 hafta sonra yazma hızı düşüyor.
Toshiba OCZ RC500
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
- Yazma değerleri vaat ettiğinin çok altında.
KIOXIA EXCERIA NVMe M.2 SSD
Alıntıyı görüntüle
Sorunları:
- Yazma değerleri vaat ettiğinin çok altında.
Liste sürekli güncelleniyor.(14.10.2020)
Açtığım Bütün Rehberler
Yetkililer lütfen konuyu kilitlemeyin. Hazırladığım her rehberin altına bu konuyu koyacağım çünkü hepsini tek tek güncelle artık sıktı. Bu konu hiçbir zaman yükseltilmeyecektir. https://donanimarsivi.com/forum/konu/btk-akademi-kayit-olma-ve-kullanim-rehberi.28012/...donanimarsivi.com
Isınması sıcaklık sensörü kaynaklı değil. Sadece sende birkaç sorun olmadığı için SSD'yi sorunsuz kabul edecek değilim. SU630 ve SU650'nin sorunlu olduğu mutlak bilinen bir gerçektir. Ayrıca ısı sensörü diye bir şey yok.knkm su 630 evet ısınıyor gibi gözüküyor ancak o ısı sensörünün sorunu bu konu doğru ancak donma kasma yok okuma yazma hızı vaat edildiği gibi
ısı sensörü yoksa sıcaklığı kim veriyorIsınması sıcaklık sensörü kaynaklı değil. Sadece sende birkaç sorun olmadığı için SSD'yi sorunsuz kabul edecek değilim. SU630 ve SU650'nin sorunlu olduğu mutlak bilinen bir gerçektir. Ayrıca ısı sensörü diye bir şey yok.
Sıkıntı yok.SanDisk Ultra 3d m2de bildiğiniz sıkıntı var mıdır acaba?
Ben kullanıyorum max 39 derece görüdüğümü hatırlıyorumAdata Spectrix S40G almak istiyorum RGB sinden ötürü ben kasayı renkli kuracağım. Günlük en fazla 10 saat açık durur pc. Çok sorun olmaz değil mi ? Rgb si ısıtıyor diyorlar.
Sıkıntı olmaz.Adata Spectrix S40G almak istiyorum RGB sinden ötürü ben kasayı renkli kuracağım. Günlük en fazla 10 saat açık durur pc. Çok sorun olmaz değil mi ? Rgb si ısıtıyor diyorlar.
Normalde kaç dereceye kadar normal sayılır ?Ben kullanıyorum max 39 derece görüdüğümü hatırlıyorum
2 ay pc açmıyorum 49 derece de olabilir