- En İyi Cevap
- 26
SSD'yi yaklaşık 3 hafta önce aldım, aldığımda hız testi yaptım, 500/460 değerleri aldım. Sonradan diski doldurup 50 GB yer bıraktım sadece. Tekrar test yaptığımda 440/50 değerleri aldım şaka gibi. 80 GB falan yer boşalttım, %66 doluluk civarında oldu. Ardından tekrar hız testi yaptım, 480/440 değerleri aldım. Sonradan biraz daha doldurdum, %72 civarında falan doldu. Sonra yine 450/70 değerleri aldım, aşırı saçma değerler. Sürekli oynuyor. Düzelmesi umuduylaa format attım, başta düzeldi fakat sonradan yine düştü. %50 doluydu disk. Doluluktan, diski yormaktan bağımsız sürekli bir oynama var yani. Kafasına göre düşüyor. Kendi sitesinden Firmware güncelleme aracını indirdim, o da hata veriyor. SSD'yi algılamıyor, güncelleme yapmaya çalıştığımda FW adı doğru değil diyor.
Benden başka sorun yaşayanları gördükçe unutmazsam güncelleyeceğim.
Benden başka sorun yaşayanları gördükçe unutmazsam güncelleyeceğim.
Team GX1 480GB Yazma hızı çok düşük
Bilgisayar yeni açılmışken ssd ye hız testi yaptığımda normal değerler alıyorum yazma hızım 300 400 oluyor ama bir süre sonra hız fotoğrafta görüldüğü şekilde düşüyor ayrıca şuan %55 doluluk oranı. Bende dedim herhalde ssd ısınıyor programlardan bakayım bir kaç program kurdum ama herhalde bu...
donanimarsivi.com
@muratsoner adlı arkadaşta da aynı sorun çıktı.
@robin adlı arkadaşta da aynı sorun var.
Team GX1 Düşük Hız Problemi
Merhabalar. Yaklaşık 1 aydır Team GX1 480Gb SSD'yi kullanıyorum. İlk başlarda sorun olmasada yavaş yavaş birşeyler hissettim. Hemen SSD'ye test yaptım sağlık %100 ve 60 derece çıktı. Hız testini yaptım yapmaz olaydım yazma değeri rezalet! Detaylar ektedir;
donanimarsivi.com
@e_cnr adlı arkadaşta da aynı sorun var.
TEAM T253X1480G 500 GB SSD Düşük Yazma Hızı - EL Capitan
Selam millet, El Capitanı ilk çıktığı zaman konfigürasyon yapmadan aldım. Wrait Prism hediyeli geldi. Çok fazla ses yapıyor. :) Ama asıl sorunum o değil. Team SSD'nin düşük okuma yazma değerleri. Okuma değerleri belki kabul edilebilir. Ama yazma değerleri çok düşük. Bu sorunu nasıl...
donanimarsivi.com
@PapaganGM adlı arkadaşta da aynı sorun var. Üstüne üstlük mavi ekran da yiyormuş. Hızı ise bizden de beter, inanmayacaksınız ama 10 MB/s. Güya SSD aldık.
Team GX1 SSD pişmanlıktır
Arkadaşlar Team GX1 model SSD'ler kronik sorunlu, Firmware güncellemesi yapılmayan ve %50 kapasitenin üstünde yazma hızı aşırı fazla düşen bir SSD'dir. Sadece para kazanmak için üretilip satılan, Team destek ekibi tarafından ise bu SSD'nin sahiplerine ***** muamelesi yapılan bir SSD'dir. Almayın...
www.technopat.net
Yardım - TEAM Marka SSD de Problem Yaşıyorum
Arkadaşlar merhaba 5 ay önce Donanım Arşivi Youtube kanalında yayınlanan El Capitan hazır sistemini aldım. Sistemde Team GX1 480GB 2.5” SSD vardı. Sistemi nisan ayında aldım ama bir sıkıntı vardı sanki özellikle son zamanlarda benchmark testi yaptım. Her şey iyi kondisyonda çıkarken SSD %34 test...
donanimarsivi.com
TeamGroup GX1 SSD düşük hız
Arkadaşlar selamlar. SSD hızım 500 MB okuma 320 MB yazma olması gerekirken 200 MB okuma yazmaya sahip. (Ortalama) diskimin fotoğrafını alta koyuyorum. SATA 3 kısmına taktığımdan eminim onunda fotoğrafını koyuyorum. Sizde neden böyle? Şu an kasanın içini tamamen temizliyorum.
www.technopat.net