Öneri Sorunum çözüldü

zovix

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar selamlar yaklaşık bir sene önce 50 bin liraya Game Garaj Slayer3 7XL-4060 laptopu satın aldım ancak kullandıktan 3 ay sonra sarj adaptörüm bozuldu prize takınca direk laptopa sarjı vermiyor yaklaşık 10 15 kere sokup çıkar yaptıktan sonra sarj veriyordu bilgisayarla işlerim olduğu için garantiye o zaman gönderemedim yeni gönderme fırsatım oldu onda da laptop kullananlar bilir adaptör ısındığı için etiketi üzerinde çok dayanamıyor yapışkanı çıkıyor garantide bana kutuyla , faturasıyla göndermeme rağmen ürün üzerinde etiket olmadığı için işleme alamayacağını söyledi yani böyle basit bir olayda bile üstünden gelemiyorlar size tavsiyem gamegarajdan uzak durmanız şimdi gidip yine kendi cebimden adaptör alacağım.

//Arkadaşlar gamegaraj iletişime geçerek sorunumu çözdü onlarada sizede herkese çok teşekkür ederim

https://m.n11.com/game-garaj-slayer...4hz-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-P570594105

Ekler

• IMG_4769.webp
    IMG_4769.webp
    88.5 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
her zaman demişimdir kardom game ile başlayan veya içinde game olan firma kullanılmaz

Ek-1 gorsel

Ekler

• IMG_4770.webp
    IMG_4770.webp
    98.4 KB · Hit: 54
Böyle bir saçmalık olmaz bence bu konunun büyümesi gerekli. Satın alırken bununla ilgili bir bilgilendirme veya internette böyle bir durumdan bahsediyorlar mı?
Hiç zannetmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayetvar ve türevleri yerden şikayetinizi paylaşın, gamegarajda farklı yerlere ulaşmaya çalışın ve şansınızı zorlayın.

Arkadaşlar selamlar yaklaşık bir sene önce 50 bin liraya Game Garaj Slayer3 7XL-4060 laptopu satın aldım ancak kullandıktan 3 ay sonra sarj adaptörüm bozuldu prize takınca direk laptopa sarjı vermiyor yaklaşık 10 15 kere sokup çıkar yaptıktan sonra sarj veriyordu bilgisayarla işlerim olduğu için garantiye o zaman gönderemedim yeni gönderme fırsatım oldu onda da laptop kullananlar bilir adaptör ısındığı için etiketi üzerinde çok dayanamıyor yapışkanı çıkıyor garantide bana kutuyla , faturasıyla göndermeme rağmen ürün üzerinde etiket olmadığı için işleme alamayacağını söyledi yani böyle basit bir olayda bile üstünden gelemiyorlar size tavsiyem gamegarajdan uzak durmanız şimdi gidip yine kendi cebimden adaptör alacağım.
https://m.n11.com/game-garaj-slayer...4hz-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-P570594105
Onlar kendilerince haklı serino bulunmayan ürünün garantisini veremezler mal çalıntı mı sizin mi veya başka bir durum mu var bunu bilmeleri gerekir serinosu olmayan cihaz adam şimdi ne yapsın ? Nerden bilecek belki başka bir adaptorle degistin o adaptörü veriyosun gibi etkenler doğar. Ama sizde haklısınız bu yüzden müşteri memnuniyeti için Şikayetvar gibi yerlere hatta tüketici hakem heyetine falan da başvuru yapabilirsiniz bence de yapın sonuçta laptop değil adaptör sadece.

Bu tarz yeni yeni tekel olmaya başlayan yerlerde nedense hep servis garanti sorunları var başınız ağrımasın istiyorsanız vatan mediamarktan devam.

Onlar kendilerince haklı serino bulunmayan ürünün garantisini veremezler mal çalıntı mı sizin mi veya başka bir durum mu var bunu bilmeleri gerekir serinosu olmayan cihaz adam şimdi ne yapsın ? Nerden bilecek belki başka bir adaptorle degistin o adaptörü veriyosun gibi etkenler doğar. Ama sizde haklısınız bu yüzden müşteri memnuniyeti için Şikayetvar gibi yerlere hatta tüketici hakem heyetine falan da başvuru yapabilirsiniz bence de yapın sonuçta laptop değil adaptör sadece.
Urune 50 bin lira verip 2 bin liralik sarj adaptörü icin neden kandırayım

durum saçmalık lakin 2011 de laptop alıp 2017 lere kadar kullandım adaptörde hiç yazı çıkmadı ne varsa eskideymiş

umarım haklıysan olay büyür kat kat fazlasını alırsın

Etiketsiz ürüne böyle davranmaları çok normal. Sen bu sorunu başta yaşadığında göndermemişsin. O zaman gönderseydin sorununu zaten çözerlerdi. Arızalı ürününü bekletmişsin. Üstüne üstlük etiketi de yok. Nereden aldığını kendi ürünleri olduğunu nereden bilecekler ? Notebook'un kendisi olsa serisi içine gömülü fakat etikette böyle bir şey yok. Burada hata sizin. Kendinizi bir de firma yerine koyun size etiketsiz ne olduğu belli olmayan bir adaptör gelse işlem yapar mısınız ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Arkadaşlar gamegaraj iletişime geçerek sorunumu çözdü onlarada sizede herkese çok teşekkür ederim

Geri