Yardım Sorunum Çözüldü

En fazla 35 yazması gerekiyordu. Taahüt edilen hız 35 MBPS'e kadar ibaresiyle satılır. Modeminizi resetleyip tekrar deneyin. Sorun düzelmezse altyapınız kaynaklı hız kaybediyor olabilirsiniz.
Modem arayüzüne girip (198.168.. gibi olan urlden) hat değerlerinizi burada paylaşın, yorumlayalım. Snr margin, hat zayıflaması gibi değerler kaynaklı hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz.

Selamlar dün beni türk telekom aradı ve internet hızımın küçük bir farkla 25 mbps den 35 mbps ye yükselteceklerini söylediler sabah gene görüştük ve yükselttiklerini söylediler bende test yaptım ve 21.3 çıktı pek anlamıyorum bu işlerden ama orda 21.3 yerine 35 yazması gerekmiyormuydu? teşekkürler
bizdede yükseltmişlerdi ilk başta yavaş geldi modemi kapayıp 1 dakida fln bekledim açtım düzeldi

En fazla 35 yazması gerekiyordu. Taahüt edilen hız 35 MBPS'e kadar ibaresiyle satılır. Modeminizi resetleyip tekrar deneyin. Sorun düzelmezse altyapınız kaynaklı hız kaybediyor olabilirsiniz.
Modem arayüzüne girip (198.168.. gibi olan urlden) hat değerlerinizi burada paylaşın, yorumlayalım. Snr margin, hat zayıflaması gibi değerler kaynaklı hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz.
hat değerlerimi nasıl paylaşabilirim?

Belki fatura tarihi gelince aktif olur.

Selamlar dün beni türk telekom aradı ve internet hızımın küçük bir farkla 25 mbps den 35 mbps ye yükselteceklerini söylediler sabah gene görüştük ve yükselttiklerini söylediler bende test yaptım ve 21.3 çıktı pek anlamıyorum bu işlerden ama orda 21.3 yerine 35 yazması gerekmiyormuydu? teşekkürler
her şey pakete göre olmuyor alt yapın ne kadar destekliyor onu bilmen lazım

modemin marka modeli arkasında ve ya altındaki etiketinde yazar internete marka model hat değerimi nasıl bulabilirim diye araştır belki çıkar araştır biraz
hocam bunlarmı acaba

Ekler

• resim_2023-02-15_153725142.png
    resim_2023-02-15_153725142.png
    57.2 KB · Hit: 43
hocam bunlarmı acaba
evet bunlar ben çok yorumlayamıyorum arkadaş baksın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,263
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri