Slavanatta
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
Sorunum Çözüldü
Son düzenleme:
bizdede yükseltmişlerdi ilk başta yavaş geldi modemi kapayıp 1 dakida fln bekledim açtım düzeldiSelamlar dün beni türk telekom aradı ve internet hızımın küçük bir farkla 25 mbps den 35 mbps ye yükselteceklerini söylediler sabah gene görüştük ve yükselttiklerini söylediler bende test yaptım ve 21.3 çıktı pek anlamıyorum bu işlerden ama orda 21.3 yerine 35 yazması gerekmiyormuydu? teşekkürler
hat değerlerimi nasıl paylaşabilirim?En fazla 35 yazması gerekiyordu. Taahüt edilen hız 35 MBPS'e kadar ibaresiyle satılır. Modeminizi resetleyip tekrar deneyin. Sorun düzelmezse altyapınız kaynaklı hız kaybediyor olabilirsiniz.
Modem arayüzüne girip (198.168.. gibi olan urlden) hat değerlerinizi burada paylaşın, yorumlayalım. Snr margin, hat zayıflaması gibi değerler kaynaklı hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz.
her şey pakete göre olmuyor alt yapın ne kadar destekliyor onu bilmen lazımSelamlar dün beni türk telekom aradı ve internet hızımın küçük bir farkla 25 mbps den 35 mbps ye yükselteceklerini söylediler sabah gene görüştük ve yükselttiklerini söylediler bende test yaptım ve 21.3 çıktı pek anlamıyorum bu işlerden ama orda 21.3 yerine 35 yazması gerekmiyormuydu? teşekkürler
100 mbps yazıyorduher şey pakete göre olmuyor alt yapın ne kadar destekliyor onu bilmen lazım
bi kaç gün sonra düzelebilir belki arkadaşların dediği gibi hat değerini at bakarlar arkadaşlar burda düzelmezse ara sor internet hızımı eksik alıyorum de 35 almam gerekirken 21 alıyorum de100 mbps yazıyordu
tamamdır teşekkürler ama hat değerimi nasıl paylaşıcağımbi kaç gün sonra düzelebilir belki arkadaşların dediği gibi hat değerini at bakarlar arkadaşlar burda düzelmezse ara sor internet hızımı eksik alıyorum de 35 almam gerekirken 21 alıyorum de
modemin marka modeli arkasında ve ya altındaki etiketinde yazar internete marka model hat değerimi nasıl bulabilirim diye araştır belki çıkar araştır biraztamamdır teşekkürler ama hat değerimi nasıl paylaşıcağım
hocam bunlarmı acabamodemin marka modeli arkasında ve ya altındaki etiketinde yazar internete marka model hat değerimi nasıl bulabilirim diye araştır belki çıkar araştır biraz
En fazla 35 yazması gerekiyordu. Taahüt edilen hız 35 MBPS'e kadar ibaresiyle satılır. Modeminizi resetleyip tekrar deneyin. Sorun düzelmezse altyapınız kaynaklı hız kaybediyor olabilirsiniz.
Modem arayüzüne girip (198.168.. gibi olan urlden) hat değerlerinizi burada paylaşın, yorumlayalım. Snr margin, hat zayıflaması gibi değerler kaynaklı hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz.
evet bunlar ben çok yorumlayamıyorum arkadaş baksınhocam bunlarmı acaba
Değerler Allah'a emanet. 4 zayıflama değeriyle 28 MBPS alabilmişsin çok kötü. Ya bina içi kablon çürümüş ya da dışarıdaki kablolarda sorun var.hocam bunlarmı acaba