Slavanatta
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
sorunum çözüldü
Son düzenleme:
ne? kanka hepsiburada uygulaması??? forumu telefondan açmıştım o yüzen farklı gelmiş düzelttim şimdiLinke tıklamadım virüs yeme ihtimali var gibi sanki
Sorun yok hocam öyle link görünce tıklamak istemedim.Yorumlarda seri numarasının eşleşmediğina dair yorumlar var diger ürünlerinde fiyati ucuz geldi.Orjinal ürünler bu kadar ucuz olacağını sanmıyorumne? kanka hepsiburada uygulaması??? forumu telefondan açmıştım o yüzen farklı gelmiş düzelttim şimdi
işte hocam canlı desteğe bağlanıp sorduğum zamanda bütün ürünlerimiz yüzde yüz orijinaldir diyor bende yorumlar tam tersini söylüyor diyorum sonra tekrardan bütün ürünlerimiz orijinaldir diyor arada kaldım ama yorumlara güvenmek daha mantıklı geliyor.Sorun yok hocam öyle link görünce tıklamak istemedim.Yorumlarda seri numarasının eşleşmediğina dair yorumlar var diger ürünlerinde fiyati ucuz geldi.Orjinal ürünler bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum
anladım hocam incelemeleriniz için teşekkürler.Satici hepsiburada degil, yorumlara da bakarsak ben riske girmem. Ugreen ya da Anker marka alternatif sarj aletlerine bakabilirsiniz. Yanlis gormediysem bu sarj aleti samsung'un sitesinde 700TL yani bunu 280TL 'e satma gibi bir luksleri yok.
+ bu saticinin tum sarj adaptoru urunlerinde sahte olduklarina dair yorumlar var.
Canlı destek kalitesiz malını öven esnaf gibidir hiçbir zaman %100 güvenmeyeceksin onaişte hocam canlı desteğe bağlanıp sorduğum zamanda bütün ürünlerimiz yüzde yüz orijinaldir diyor bende yorumlar tam tersini söylüyor diyorum sonra tekrardan bütün ürünlerimiz orijinaldir diyor arada kaldım ama yorumlara güvenmek daha mantıklı geliyor.