Neler Yeni

Sosyal medya düzenleme teklifi kabul edildi ! Aksinde hapis cezası !

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ama bu yasa sadece yalan haberciler için kullanılmayacak.Herkes ve her durum için yasa çıkarttılar.A HABERİ KAPATTIRSALAR YALAN HABERLERİN %99U GİDECEK ZATEN
Hocam lütfen cümleleri tam okuyun .Doğru uygulanırsa yazıyor

MYSTIC

80+ Silver

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam lütfen cümleleri tam okuyun .Doğru uygulanırsa yazıyor
Hocam okuma özürlüleri ilk yazdığım mesaja bakarlarsa benimde eleştirdiğimi doğru bi şekilde yontulursa ancak iyi iş yapanileciğini söyledim şunun gibi @Windows XP Aşığıyım @Besim Tibuk gibi ancak gülerek hiç bir şeyi anlamak istemeyen kişiler hakaretin bi düşünce özgürlüğü olmadiğini ve anayasada yazmasina rağmen yasalarinda tersine konuşarak kendilerini haklı buluyorlar biz burda ne kadar bunun yanlış olduğunu söylesekte anlamazlar caps konusundada anlamadığı için bastıra bastıra söyledim çoğu şey ülkede iyi gitmiyor hatta hiç bir şey iyiye gitmiyor hükümetin değişmesi gerektiğini bizde biliyoruz ama solcu kesim bunu ancak chp ye yontuyorlar ben şuan ülkeyide iyi yöneticek adam görmüyorum bunlarda anca millete küfür ederek max 15 yaşinda ailesinden aldiği siyasi bilgiyle yaşasinlar jdjdjsskskdkdj komik gelende üzüntümden küfür ederim yazısı araya 100k maaş aldiğinida sıkıştırmış daha konu hakkında düşünce belirtmeyi bile bilmiyor iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye
Emo35
Top Bottom