MYSTIC
80+ Silver
o7 .zorbalık homofobiklik ve aşırı muhalefetlik içeren mesajlarım buraya kadar bu arkadaşınızı unutmayın
o7 .zorbalık homofobiklik ve aşırı muhalefetlik içeren mesajlarım buraya kadar bu arkadaşınızı unutmayın
Hocam lütfen cümleleri tam okuyun .Doğru uygulanırsa yazıyorAma bu yasa sadece yalan haberciler için kullanılmayacak.Herkes ve her durum için yasa çıkarttılar.A HABERİ KAPATTIRSALAR YALAN HABERLERİN %99U GİDECEK ZATEN
Doğru uygulanmayacağı nerresinden bakarsanız bakın anlaşılıyor.Doğru uygulanırsa yazdım .Doğru uygulanırsa pek bir şey olmaz
Onu bilemem .Ama doğru uygulanırsa iyi kanunDoğru uygulanmayacağı nerresinden bakarsanız bakın anlaşılıyor.
tamam apklı git dava etmodlar önemli değil savcılık görecek
E tabi öyle.Ama yasa yanlış zaten.Yasa içine,kendi fikrini belirten insanlar da dahil olduğu için doğru uygulanmaz.Onu bilemem .Ama doğru uygulanırsa iyi kanun
DIM DIM DIM DIMMMMtamam apklı git dava et
Seni mi edecekmiş?tamam apklı git dava et
Bence senin manevi değerlerine vs. küfür etmek fikir özgürlüğü sayılır.(bu cümlem de bir fikir özgürlüğüdür)modlar önemli değil savcılık görecek
Doğru uygulanmaz bence bu iktidarın doğru düzgün bir şey yaptığını görmedim...Doğru uygulanırsa yazdım .Doğru uygulanırsa pek bir şey olmaz
Hocam okuma özürlüleri ilk yazdığım mesaja bakarlarsa benimde eleştirdiğimi doğru bi şekilde yontulursa ancak iyi iş yapanileciğini söyledim şunun gibi @Windows XP Aşığıyım @Besim Tibuk gibi ancak gülerek hiç bir şeyi anlamak istemeyen kişiler hakaretin bi düşünce özgürlüğü olmadiğini ve anayasada yazmasina rağmen yasalarinda tersine konuşarak kendilerini haklı buluyorlar biz burda ne kadar bunun yanlış olduğunu söylesekte anlamazlar caps konusundada anlamadığı için bastıra bastıra söyledim çoğu şey ülkede iyi gitmiyor hatta hiç bir şey iyiye gitmiyor hükümetin değişmesi gerektiğini bizde biliyoruz ama solcu kesim bunu ancak chp ye yontuyorlar ben şuan ülkeyide iyi yöneticek adam görmüyorum bunlarda anca millete küfür ederek max 15 yaşinda ailesinden aldiği siyasi bilgiyle yaşasinlar jdjdjsskskdkdj komik gelende üzüntümden küfür ederim yazısı araya 100k maaş aldiğinida sıkıştırmış daha konu hakkında düşünce belirtmeyi bile bilmiyor iyi akşamlarHocam lütfen cümleleri tam okuyun .Doğru uygulanırsa yazıyor