YouTube'a girin. Best souls like game 2025 yazın. Oradaki videolarda grafikleri dikkatinizi çekenlere bakın. Zaten neyi oynadığınızı da yazmazsanız insanlar nereden bilecek neyi oynadınız neyi oynamadınız.Piyasadaki çoğu souls oyununu oynadım, souls oyunu önerilerine açığım.
haklısınYouTube'a girin. Best souls like game 2025 yazın. Oradaki videolarda grafikleri dikkatinizi çekenlere bakın. Zaten neyi oynadığınızı da yazmazsanız insanlar nereden bilecek neyi oynadınız neyi oynamadınız.![]()
Black myth bitirdim, Ben kişisel olarak From Software dışında bir firmanın oyunu olan Lies Of pyi öneririm. "Deflect" mekaniğini çok iyi uygulayan bir oyunBlack myth wukong severek oynadım bitiremeden save gitti depresyona girdim çok iyi oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin onerilerinide yazarsan zorluğuna göre falan arkadaşlar oyunlar hakkında bilgi edinebilir çoğunu oynadığınız için bilginiz fazladır
Lies of p de eğlenceli bı anım var arkadaşım game passden oynamisti yayın açmıştı banada bu çar kosmuyo ziplamiyo diye oyunu silmisti tuşları denemeden sjdkfkfkhaklısın
Black myth bitirdim, Ben kişisel olarak From Software dışında bir firmanın oyunu olan Lies Of pyi öneririm. "Deflect" mekaniğini çok iyi uygulayan bir oyun
Severek oynadığın souls like oyunlar neler hocam bı sıralama yapsanizhaklısın
Black myth bitirdim, Ben kişisel olarak From Software dışında bir firmanın oyunu olan Lies Of pyi öneririm. "Deflect" mekaniğini çok iyi uygulayan bir oyun
Sırasıyla Elden Ring Dark souls 1 2 3 Bloodborne Sekiro Khazan Lies Of p bitirdim, stellar blade beklliyorum şuanLies of p de eğlenceli bı anım var arkadaşım game passden oynamisti yayın açmıştı banada bu çar kosmuyo ziplamiyo diye oyunu silmisti tuşları denemeden sjdkfkfk
Severek oynadığın souls like oyunlar neler hocam bı sıralama yapsaniz
Sırasıyla Elden Ring Dark souls 1 2 3 Bloodborne Sekiro Khazan Lies Of p bitirdim, stellar blade beklliyorum şuan
Epic Games'de Nioh oyunları indirimde. Onlara bakabilirsiniz. Blasphemous, Dead Cells filan var. İki boyutlu severseniz iyi oyunlar. Remnant oyunları yine indirimde. Epic şu anda büyük indirimler var. Bu bahsettiklerime bakın. Sarmazsa bile indirimden size uygun şeyler bulursunuz. Lords of fallen vs.Sırasıyla Elden Ring Dark souls 1 2 3 Bloodborne Sekiro Khazan Lies Of p bitirdim, stellar blade beklliyorum şuan
Hocam coop souls like oyunlar hangileri biliyor musunuz arkadaşlarla oynamak içinEpic Games'de Nioh oyunları indirimde. Onlara bakabilirsiniz. Blasphemous, Dead Cells filan var. İki boyutlu severseniz iyi oyunlar. Remnant oyunları yine indirimde. Epic şu anda büyük indirimler var. Bu bahsettiklerime bakın. Sarmazsa bile indirimden size uygun şeyler bulursunuz. Lords of fallen vs.
Elden Ring, Nioh 2 ve Remnant oluyor diye biliyorum. Ama fazlası da vardır. Benim tek oynadığım Souls like oyunu Sekiro. Diğerlerini yayıncılardan izledim. Sürekli takip ediyorum. Çünkü evrenleri hoşuma gidiyor. Co-op kısmına çok hakim değilim. Bunlar aklımda kalanlar. Reddit ve YouTube'a yazınca çok daha iyi listeler çıkar.Hocam coop souls like oyunlar hangileri biliyor musunuz arkadaşlarla oynamak için