Soundbar veya pc hoparlör önerisi

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
5000
27 inc bir monitörüm var onun altına sığacak bir soundbar almak istiyorum ses kalitesi yüksek bir şey olsun
Bütçe 5k

Şuanlık

Razer Leviathan V2 X

İyi göründü

Son düzenleme:

GSB 910S ve GSB 900 sahibiyim ikisi de yetiyor bana 910S hem tv hem pcde kullanıyorum 900 ise pcde kullanıyorum. W değerini fazla gelsin gözüme dersen diye ikinciyi o yüzden attım burada GSB 900 yok bütçe varken 910S alınır

GSB 910S ve GSB 900 sahibiyim ikisi de yetiyor bana 910S hem tv hem pcde kullanıyorum 900 ise pcde kullanıyorum. W değerini fazla gelsin gözüme dersen diye ikinciyi o yüzden attım burada GSB 900 yok bütçe varken 910S alınır
Fazla büyük biraz daha küçük bir ürün olursa sevinirim masamda çok fazla alan yok

Bu olabilir biraz daha öneri alıp en sonda karar veririm soundbar yerine pc hoparlörler de olabilir yeter ki ses kalitesi güzel bir ürün olsun ve çok yer kaplamasın
Attığım ürünler bütçene göre gayet yeterli.

Yerim yok olsa logitechin subwooferlılarına bakacaktım bakcaktım razerın güzel olduğunu okudum birkaç yerde snrm razer alacağım daha iyi bir öneri yoksa
ben kullaniyorum güzel ama incelemelerine bir bak ek olarak kasanda type-c girişi yoksa extra dönüştürücü alman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri