Neler Yeni

Yardım Soundpeats Air3 Alınır Mı?

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
Bütçem 700 Tl Alınr mı yoksa daha iyi bir seçeneğiniz var mı yardımcı olursanız sevinirim (Renk tercihi Beyaz)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Qcy Ht05 Melobuds

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
kullanıyorum güzel alınabilir

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

Farway

80+ Silver
Melobuds alınır Air 3 te alınır. Bass air 3 te daha güzel. Birisi silikonlu diğeri düz yapıda. Air 3 ün eksi yanı bildiğim kadarıyla kapanınca kutusuz açılmıyor mesela ama tam emin olamadım bu air 3 proda var.

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Melobuds alınır Air 3 te alınır. Bass air 3 te daha güzel. Birisi silikonlu diğeri düz yapıda. Air 3 ün eksi yanı bildiğim kadarıyla kapanınca kutusuz açılmıyor mesela ama tam emin olamadım bu air 3 proda var.
Bir kaç gün sonra almayı düşünüyorum. Aceleci davranmakta istemiyorum hangisinin mikrofonu daha iyi

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Bir kaç gün sonra almayı düşünüyorum. Aceleci davranmakta istemiyorum hangisinin mikrofonu daha iyi
Melobuds mikrofonu daha iyi. Ama soundpeads air 3 ses kalitesinde Silikonsuz olmasına rağmen önde çok canlı müzik sesi var.

TİTAN.

80+ Platinum
Bütçem 700 TL Alınr mı yoksa daha iyi bir seçeneğiniz var mı yardımcı olursanız sevinirim (Renk tercihi Beyaz)
Kullanıyorum kanka fiyat olarak bir şey diyemem ama şunu söyliyim bası ve sesi gayet güzel yazılımıda gayet güzel çalışıyor
Mikrofon 10/7 dışarıda ki rüzgar sesinide alıyor
Sesi fullersen dışardan ne dinlediğin duyuluyor ama ful ve 1 tık altında

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
Melobuds mikrofonu daha iyi. Ama soundpeads air 3 ses kalitesinde Silikonsuz olmasına rağmen önde çok canlı müzik sesi var.
soundpeats in yorumlarının yarısı çok iyi diyor fakat bir diğer kısımda diğer yarısıda kötü diyor ne yapacağımı bilmiyorum , melobuds ise silikonlu olmasından sorun olur mu diye düşünüyorum

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
soundpeats in yorumlarının yarısı çok iyi diyor fakat bir diğer kısımda diğer yarısıda kötü diyor ne yapacağımı bilmiyorum , melobuds ise silikonlu olmasından sorun olur mu diye düşünüyorum
ben kullandım gerçekten cok rahat ve cok güzel müzik sesi veren bi kulaklık, 12 saat kullandığımı hatırlıyorum herhangi bi rahatsızlığı olmadı bana , sorun mikrofonu arkaplan seslerini karşıya iletiyor, bu konuda melobuds daha iyi ama müzik zevk konusunda geçebiliceğini sanmıyorum.

benim kulağımda silikonsuz durmadığı ve düşüp durduğu için melobuds aldım memnunum.

Top Bottom