Eminim bu bantta araştırdığımda fiyatına göre en iyi tercih ht05di aldım kullanıyorumemin misiniz?
Seviyesine göre çok iyi incelemesine bakın isterseniz youtubedanMikrofonu nasıl?
Bir kaç gün sonra almayı düşünüyorum. Aceleci davranmakta istemiyorum hangisinin mikrofonu daha iyiMelobuds alınır Air 3 te alınır. Bass air 3 te daha güzel. Birisi silikonlu diğeri düz yapıda. Air 3 ün eksi yanı bildiğim kadarıyla kapanınca kutusuz açılmıyor mesela ama tam emin olamadım bu air 3 proda var.
Melobuds mikrofonu daha iyi. Ama soundpeads air 3 ses kalitesinde Silikonsuz olmasına rağmen önde çok canlı müzik sesi var.Bir kaç gün sonra almayı düşünüyorum. Aceleci davranmakta istemiyorum hangisinin mikrofonu daha iyi
Kullanıyorum kanka fiyat olarak bir şey diyemem ama şunu söyliyim bası ve sesi gayet güzel yazılımıda gayet güzel çalışıyorBütçem 700 TL Alınr mı yoksa daha iyi bir seçeneğiniz var mı yardımcı olursanız sevinirim (Renk tercihi Beyaz)
soundpeats in yorumlarının yarısı çok iyi diyor fakat bir diğer kısımda diğer yarısıda kötü diyor ne yapacağımı bilmiyorum , melobuds ise silikonlu olmasından sorun olur mu diye düşünüyorumMelobuds mikrofonu daha iyi. Ama soundpeads air 3 ses kalitesinde Silikonsuz olmasına rağmen önde çok canlı müzik sesi var.
ben kullandım gerçekten cok rahat ve cok güzel müzik sesi veren bi kulaklık, 12 saat kullandığımı hatırlıyorum herhangi bi rahatsızlığı olmadı bana , sorun mikrofonu arkaplan seslerini karşıya iletiyor, bu konuda melobuds daha iyi ama müzik zevk konusunda geçebiliceğini sanmıyorum.soundpeats in yorumlarının yarısı çok iyi diyor fakat bir diğer kısımda diğer yarısıda kötü diyor ne yapacağımı bilmiyorum , melobuds ise silikonlu olmasından sorun olur mu diye düşünüyorum