SÖZDE İNDİRİM

cagzcan

80+
Reaksiyon skoru
18
13 Mayıs tarihinde bir youtuberın hazır sistem videosuna baktım izledim inceledim fakat sözde indirim 49bin tl veya 50bin tl olması lazım çok benzer bir hazır sistem incehesapta 47bin tl. Youtuber arkadaşlara sesleniyorum insanları dolandırmayın. Aylardır sözde indirimle sistem çıkarıyorsunuz indirim mindirim yok videonuzda diyorsunuz ki şöyle böyle ucuz. En azından sistemi topla işbirliği yap ama ucuz deme.

Almayın, almasınlar :) Millet hala sellout için 40 takla atan “videoyun batu, sungur, çevik” gibilerin lafıyla iş yapıp; bu heriflerde komisyonu cebe atıyor.

Hikaye basit, önceden ayarlanmış bir spam chate yazar

“Abi şunu gördün mü?”

Videoyun: Aaaaaaahğğğğ evettt abi bunlar müthişşşş, ben bunlara yazdım; inş banada gönderirler.

2 sene önceye kadar Lian Li markasını millet dövüşçü zannederdi. Şu saçma sapan fanların teklisine 3bin fiyat biçiyorlar şimdi :)

Aradan komisyonu alan alıyor.

Yani demek istediğim: Elalemin lafıyla iş yapmayın. Herif geçen gün utanmadan çöp sistemi 190k’a tanıttı.

Alacak kişilerin kararı yapacak bir şey yok insanlar bilinçlenip parasını yönetmeyi öğrensin sen istediğin kadar x kişiye yapma y kişiye yapma de bir anlamı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
İzleyici kitlesini koyun gibi yönetiyorlar, attığınız bağışlar abonelikler, onlar için değerli değilsiniz, Selim abi ( Taklaking ) videosunda diyor ki Youtuberlar için önemli değilsiniz, adam videosunda ülkeyi kötülüyor seninle ortak fikirde gözükmek için, sen ona para atıyosun. Sonra o adam senin paranla japonyaya gidiyor tatile stok videoyu koyucam diyor sende avel gibi izliyosun o videoyu, Sonuç sen hala fakirsin adam senin sayende zengin, Uyanın olm.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Alacak kişilerin kararı yapacak bir şey yok insanlar bilinçlenip parasını yönetmeyi öğrensin sen istediğin kadar x kişiye yapma y kişiye yapma de bir anlamı yok
O zaman ben ratlı bir link hazırlayayım; millet onu indirsin. Biri sorarsa; banane kardeşim bilinçli olsalarmış diyeyim.

Bu hikaye böyle işlemiyor maalesef.

Bu ülkede çok ciddi bir topluluğun hayatında belkide 1 defa ailesine aldırabileceği ürünler bunlar. (Pc, ekipman vb)

Bu çoğunluğun çevresinde işten anlayan biri olmadığında maalesef bu tufalara düşüyor. Dünyada çip krizi 6 ay sürdüyse, itopya vb yalan dolanla 3 sene sürdürdü. Saçma sapan fiyatlarla, leş gibi parçaları insanlara kakaladılar.

Bu mevzuyu bitireceksek, konuşmayanın veya bilmeyeninde sesi olacaksın.

O zaman ben ratlı bir link hazırlayayım; millet onu indirsin. Biri sorarsa; banane kardeşim bilinçli olsalarmış diyeyim.

Bu hikaye böyle işlemiyor maalesef.

Bu ülkede çok ciddi bir topluluğun hayatında belkide 1 defa ailesine aldırabileceği ürünler bunlar. (Pc, ekipman vb)

Bu çoğunluğun çevresinde işten anlayan biri olmadığında maalesef bu tufalara düşüyor. Dünyada çip krizi 6 ay sürdüyse, itopya vb yalan dolanla 3 sene sürdürdü. Saçma sapan fiyatlarla, leş gibi parçaları insanlara kakaladılar.

Bu mevzuyu bitireceksek, konuşmayanın veya bilmeyeninde sesi olacaksın.
Evet ratlı link atabilirsin uzerinede korsan gta 6 yaz 1 haftada 100 kişi bulursun indirecek
Geçen hafta ponzi trade sitesine 15k dolar kaptıran birisi vardı forumda
Sen istediğin kadar polyannacilik oyna menfaat güden bir kısım her zaman olucak
Bilgisiz olan öğrenmeye kapalı olan kendi aklıyla değilde ordan burdan gordukleriyle haraket eden insanlar hep aynı sona maruz kalacak degiştiremezsin.

Evet ratlı link atabilirsin uzerinede korsan gta 6 yaz 1 haftada 100 kişi bulursun indirecek
Geçen hafta ponzi trade sitesine 15k dolar kaptıran birisi vardı forumda
Sen istediğin kadar polyannacilik oyna menfaat güden bir kısım her zaman olucak
Bilgisiz olan öğrenmeye kapalı olan kendi aklıyla değilde ordan burdan gordukleriyle haraket eden insanlar hep aynı sona maruz kalacak degiştiremezsin.
Burada polyanacılık oynayan kimse yok. Sen, sessiz kaldığın için millet at koşturuyor zaten.

Sungur veya çevik dışarıda kendi başına ekmek almaya bile zor gidebilecek tipler. Ama konu yalan dolan ve etik olmayan mevzulara geldi mi usain bold gibi hepsi.

Çünkü bunlara bu cesareti verenler belli. Sana katıldığım kısım şu; bu kitle zaten buna devam edecek. Ama senin veya bizlerin susmaması lazım. Çünkü bu aveller yüzünden aynı ürünü bende pahalıya almak zorunda kalıyorum.

Dolaylı olarak hepimizi etkiliyor bu.

Cidden aylardır belki senelerdir böyle sistem çıkarıyorlar. Kendiniz toplayın arkadaşlar forumdaki arkadaşlara sorun insanlar cevaplamaya çalışıyor ilgileniyolar. Hazır sistem çok çok indirime girmedikçe almayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corona döneminde Abdullah’ın cidden ucuza hazır sistem çıkardığını gördüm. Adam şuan çıkarmıyor neden ucuz olmuyor. İnsanların kandırıldığını videolarda söylüyor böyle video da yaptı zaten. Hazır sistem markalı youtuber sistemi almayın aldırmayın.

O efsane uygun fiyatlı hazır sistem olayı artık bitti, gerçekten kayda değer fiyat farkları olurdu ki bu da insanları mutlu ederdi. Şu an tamamen hazır sistem çıkarmış olmak için yapılan şeyler. Zaten öyle uygun sistem anlaşmaları olsa, şu an bunu Abdullah'da yapıyor olur. Onun yerine takip edin, parçaları indirimlerinde alın ve bi' şekilde kendiniz birleştirin.
Çok zorunda olan kişiler hariç hazır sistem almak artık mantıklı değil, onlara da o sistemin en makul parça/fiyatlı olanını önermek gerek.

O efsane uygun fiyatlı hazır sistem olayı artık bitti, gerçekten kayda değer fiyat farkları olurdu ki bu da insanları mutlu ederdi. Şu an tamamen hazır sistem çıkarmış olmak için yapılan şeyler. Zaten öyle uygun sistem anlaşmaları olsa, şu an bunu Abdullah'da yapıyor olur. Onun yerine takip edin, parçaları indirimlerinde alın ve bi' şekilde kendiniz birleştirin.
Çok zorunda olan kişiler hariç hazır sistem almak artık mantıklı değil, onlara da o sistemin en makul parça/fiyatlı olanını önermek gerek.
Mesele sadece bu değil. Eskiden ortalama sistemlerde dahi kayda değer parçalar olurdu.

Şimdi denetleyici mekanizma yok, hesap verecekleri yer yok, millet kabullenmiş vesaire derken; üst düzey adı altında sattıkları sistemlerde bile saçma sapan parçalar kullanıyorlar.

100k lık sistemlerde James Donkey parçalar gördüm… Diğer adı sanı belli olmayan markaların ram, psu vb saymıyorum bile.

Kar marjları inanılmaz yüksek. İtopyanın, önüne gelene para yedirmesinden bile anlayabilirsiniz.

Mesela gaminggen denen beş para etmez sitenin yaptığı fiyat ve stok manipülasyonlarını kanıtlarıyla yazsam bile hesap verecekleri bir yer yok.

Mesut Çevik bir sponsorlu video çekiyor. Zam gelecek diye milleti galyana getiriyor. Adamlar 43k lık kartı 10 günde 58 bin tl e kadar çıkarıyor. Ki bu sadece bir tanesi :)

Vatan pc bile birkaç yıldır çok güzel indirimler yapıyor. Piyasada 7k a alabildiğim ürünler itopyada 11k :) Adamlar indirim diye 3 gün önce 11 den 15 e çıkarıyor, indirim günü 10.5 oluyor.

O yüzden bilinç olmalı bütün kullanıcılar.

13 Mayıs tarihinde bir youtuberın hazır sistem videosuna baktım izledim inceledim fakat sözde indirim 49bin tl veya 50bin tl olması lazım çok benzer bir hazır sistem incehesapta 47bin tl. Youtuber arkadaşlara sesleniyorum insanları dolandırmayın. Aylardır sözde indirimle sistem çıkarıyorsunuz indirim mindirim yok videonuzda diyorsunuz ki şöyle böyle ucuz. En azından sistemi topla işbirliği yap ama ucuz deme.
Evet maalesef bu tarz durumalar var , gerçekten indirimli satan da var ama kesinlikle almadan önce araştırma yapıp karşılaştırmak lazım körü körüne hemen almak zarardır çoğu zaman.

kimsenin böyle hazır sistem aldığını düşünmüyorum zaten.çoğu kendi topluyor.

Geri