Sözel 99k bölüm önerisi

Sosyal bilgiler öğretmenliği oku mezun oluncada kpss kas mis gibi 50 bin maaş

reklam grafiker vs oku 2 senelik oku ama 4 senelik bir bok olamıyor artık

Şaka yapıyosunuz heralde 99k o kadar kötü bi sıralama degil millet 900k ile iktisat okuyor
sözele yoldan geçen birini soksan ilk 10 bine girer. baya kötü. ea olmama rağmen edebiyat falan bilmeden 25k gelmişti. sen hesap et sözeli. giren sayısı da az

sözele yoldan geçen birini soksan ilk 10 bine girer. baya kötü. ea olmama rağmen edebiyat falan bilmeden 25k gelmişti. sen hesap et sözeli. giren sayısı da az
SÖSMSÇAÖSÖSMSMSMD PATLADIM güldürmeyin 10 bin kolay mı sanıyosunuz. Edebiyatım iyi gelmedi yoksa bende biliyorum 25 30k ların kolay oldugunu sen neden 10k giremedin yoldan mı geçmedin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E 900k da iktisat okuyor da ne oluyor? İş bulabiliyor mu? Öğretmenliğin devri geçti. Alımlar çok az. Önü açık bölümlere yönel.
İş bulmak kendini gelistirmeye baglı sap gibi 4 sene yat kalk eglen olursa tabii ki işsiz kalırsın. Kendine bisey katmayan insanın bu dünyada yeri yok artık hangi bölüm olursa olsun

SÖSMSÇAÖSÖSMSMSMD PATLADIM güldürmeyin 10 bin kolay mı sanıyosunuz. Edebiyatım iyi gelmedi yoksa bende biliyorum 25 30k ların kolay oldugunu sen neden 10k giremedin yoldan mı geçmedin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş bulmak kendini gelistirmeye baglı sap gibi 4 sene yat kalk eglen olursa tabii ki işsiz kalırsın. Kendine bisey katmayan insanın bu dünyada yeri yok artık hangi bölüm olursa olsun
sözelde çok kolay kanka kusura bakma edebiyat falan bilmeden eşit ağırlık 25k geldi diyorum. sözele giren kişi sayısı zaten daha az. 10 bine girmek sadece sayısalda zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,188
Üyeler
199,307
Son üye
M.u.R.a.T

Geri