Neler Yeni

Sözel okuyup sınava eşit ağırlıktan girersem başarılı olabilir miyim?

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaşlar matematiğim sıfır olduğu için ve geleceğim hakkında hiç bir düşüncem olmadığı için bir ahmaklık yapıp 10. sınıfta sözel okumaya karar verdim. Fakat sözel alanda neredeyse doğru düzgün bölüm hiç yok- tarih, coğrafya öğretmenliği okusan bile atanma sıkıntısı var.- bu sebepten dolayı eşit ağırlıktan tercih yapmaya karar verdim. Şimdi ben sınava eşit ağırlıktan girsem sizce başarılı olabilir miyim. Bu sene 12. sınıfa geçiyorum. YKS için 1 senem var.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Eşit ağırlık okuyup sozelden girebilirsin ancak sözel okuyup eşit ağırlıktan girmek biraz yorar adamı. Çünkü koskoca AYT matematiği atlamış oluyorsun. Sonra halledebilecegin bir ders değil bence.

Sözelde atama olarak ilahiyat, okul öncesi ve özel eğitim iyi.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Arkadaşlar matematiğim sıfır olduğu için ve geleceğim hakkında hiç bir düşüncem olmadığı için bir ahmaklık yapıp 10. sınıfta sözel okumaya karar verdim. Fakat sözel alanda neredeyse doğru düzgün bölüm hiç yok- tarih, coğrafya öğretmenliği okusan bile atanma sıkıntısı var.- bu sebepten dolayı eşit ağırlıktan tercih yapmaya karar verdim. Şimdi ben sınava eşit ağırlıktan girsem sizce başarılı olabilir miyim. Bu sene 12. sınıfa geçiyorum. YKS için 1 senem var.
şimdiden çalışmaya başlarsan mutlaka yetiştirirsin .(ayrıca eşit ağırlık girersen kesinlikle coğrafya öğretmenliği okuma ablam 5 senedir atanmayı bekliyor)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Çok çalışırsan mfde de başarılı olursun. Tamamen ne kadar çok çalıştığınla alakalı.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
sınıfını değiştirmek istediğini söyle. 12.sınıfta önemli konular var matematikte.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Önce istediğin mesleği belirle.Sayısal tabanlı istiyorsan yapacak bir şey yok sayısal seçip zorla kendini.Barajda kalktı düşük puana girilen ünilerde var.

yigitreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Yüksek
Eşit ağırlıktan hazırlanıp sözele girseydin olurdu fakat dediğin halde kendini çok yıpratman gerek

Top Bottom