ben izlemiştim ve sevdim belki ilk 3 bölüm falan canınızı sıkabilir ama güzeldi bence 1 yıl önce izlemiştimNaruto hiç izlemedim acaba izlemeye değer mi?
ben izlemiştim ve sevdim belki ilk 3 bölüm falan canınızı sıkabilir ama güzeldi bence 1 yıl önce izlemiştimNaruto hiç izlemedim acaba izlemeye değer mi?
Türkçe dublajlı izlemek sıkıntı yaratır mı acabaa?ben izlemiştim ve sevdim belki ilk 3 bölüm falan canınızı sıkabilir ama güzeldi bence 1 yıl önce izlemiştim
Hocam bu televizyona nereden kanal ekleyecem yardımcı olur musunuz
dublaj kalitesine ve sansüre bağlıTürkçe dublajlı izlemek sıkıntı yaratır mı acabaa?
Baya sansürlü olacak diyorlar ama yine de izlerimdublaj kalitesine ve sansüre bağlı
Hocam bu televizyona nereden kanal ekleyecem yardımcı olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şunu atmak yerine mesajımın altindaki fotoğrafa bakıp hangi seçenek ile ekleyebilecegimi soyleyebilir misin çünkü bunu görmem hiçbir işime yaramıyorBaya sansürlü olacak diyorlar ama yine de izlerim
Ayarlar-Uydu tarama-Manuel kanal arama (Öyle yazıyorsa tabii)Hocam şunu atmak yerine mesajımın altindaki fotoğrafa bakıp hangi seçenek ile ekleyebilecegimi soyleyebilir misin çünkü bunu görmem hiçbir işime yaramıyor
bende izleyeceğim 1 haftadır sürekli kanal hakkında bilgi arıyorum bağımlılık yaptı çıksın artıkBaya sansürlü olacak diyorlar ama yine de izlerim
Ben de öyleyim anime pek izlemem ama şu an bu kanaldaki test yayındaki 2 animeyi ve bir tane çizgi diziyi bir günde izledim düşün yanibende izleyeceğim 1 haftadır sürekli kanal hakkında bilgi arıyorum bağımlılık yaptı çıksın artık
baya sansürlenmiş onu biliyoruym safecenarutonun sesi hoşuma gitti uyar bence kadroyu bilmiyorum ama
Kanalın açılmasına bir gün kalmış hala web siteleri şifreli sosyal medya hesapları boş REZALETSon hazırlıklar!
Maalesefbaya sansürlenmiş onu biliyoruym safece
Sosyal medya hesaplarını neden açmıyorlar acabaKanalın açılmasına bir gün kalmış hala web siteleri şifreli sosyal medya hesapları boş REZALET
Maalesef
Tanıtım için daha iyi bir ses seçebilirlermiş ama bu da fena değil gibi gözüküyorSon hazırlıklar!