Neler Yeni

"Speed" Mousepad Önerisi

peg'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Dinç
Bütçe
300
Arkadaşlar elimde Razer Deathadder v2 hyperspeed var. mousepadim rampage ama çok kötü durumda artık. Valorant oynuyorum koldan oynuyorum kare ve büyük speed mousepad önerir misiniz bütçem 300 tl steel series qck düşünüyordum ama çok olumsuz yorum aldım kullanan bir iki kişiden rica etsem bir kaç mousepad önerir misiniz

En İyi Cevap
3

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
wraith cosmic glass speed olarak geçiyor bilgine ama bütçeni aşıyor

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaşlar elimde Razer Deathadder v2 hyperspeed var. mousepadim rampage ama çok kötü durumda artık. Valorant oynuyorum koldan oynuyorum kare ve büyük speed mousepad önerir misiniz bütçem 300 TL steel series qck düşünüyordum ama çok olumsuz yorum aldım kullanan bir iki kişiden rica etsem bir kaç mousepad önerir misiniz

@ardaaaq

peg'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Glorious Mouse Pad. Dostum kafanı yorma bunu al geç. Bayadır takip listemde fiyatı aylardır inmedi inse ben alacağım :D.

Brom speed istiyor, şuan bu elimde var ve speed ile uzaktan yakından alakası yok.
glorious mouse padler hoşuma gidiyor ancak kararsızım genelde işlevini yitirine kadar kullanan birisiyim o yüzden kullanan birisinin yorumu benim için önemli, araştırdıysan ve öneriyorsan olabilir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
glorious mouse padler hoşuma gidiyor ancak kararsızım genelde işlevini yitirine kadar kullanan birisiyim o yüzden kullanan birisinin yorumu benim için önemli, araştırdıysan ve öneriyorsan olabilir
glorious al o bütçede başka seçenek yok zaten gidip mpc450 falan önermicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,603
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom