Neler Yeni

Speed mousepad tavsiye.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Koray Somuncu
Fps oyunları için Max 1500 TL bğtçe renkli böcekli de olur yüzeyi biraz hızlı olsun.

zekun01

80+
Fps oyunları için Max 1500 TL bğtçe renkli böcekli de olur yüzeyi biraz hızlı olsun.

(çok pardon mauspad tavsiyesi istemişsin razer öneririm 700₺ bandında bir modeli olacaktı amazondan bulabilrisiniz ama ışıksız olacaktır)
Razer Cobra al geç hocam hem fiyatı 1000₺ hem ışıklı mışıklı hem 58grammı ne bendede var aynısı

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

zekun01

80+
Yeni fark ettim düzenledim bu fiyat bandında belirli ünlü online satış mecralarında gayet uyguna bulabilrisiniz ama sizlere tavsiyem razerın mauspadlarını öneirirm ışıksız olur ama ışıklı alacağınız mauspadden daha kaliteli olur

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Koray Somuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzelmiş siteyi ilk defa görüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni fark ettim düzenledim bu fiyat bandında belirli ünlü online satış mecralarında gayet uyguna bulabilrisiniz ama sizlere tavsiyem razerın mauspadlarını öneirirm ışıksız olur ama ışıklı alacağınız mauspadden daha kaliteli olur
Desen kastettim 1500 verince üstünde renkli desen olsun istedim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bu Mousepadi yapanın Markasından attım bilgilerini okursun diye, Ben bu markanın Başka bir mousepadini aldım ve çok memnun kaldım,tavsiyemdir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Bende mpc480 cordura arkadasin attigindan var ben gayet memnunum güzel mousepad belki başka öneriler olabilir ama ben suanlik memnunum alalı daha 1 hafta oldu

Klasse satıcılı burda daha ucuz hocam almak isterseniz bende burdan aldım. https://amzn.eu/d/2IblJn6

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Koray Somuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mpc480 cordura arkadasin attigindan var ben gayet memnunum güzel mousepad belki başka öneriler olabilir ama ben suanlik memnunum alalı daha 1 hafta oldu

Klasse satıcılı burda daha ucuz hocam almak isterseniz bende burdan aldım. https://amzn.eu/d/2IblJn6
Aldım Amazon'dan knk teşekkür ederim inş memnun kalırım.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aldım Amazon'dan knk teşekkür ederim inş memnun kalırım.
Hayırlı olsun hocam benim memnun kaldığım bir model belki biraz daha hızlı olabilirdi gibime geliyor ama eski aliexpress mousepadime göre mouseu daha rahat kontrol edebiliyorum ve malzeme kaliteside iyi olduğunu hissettiriyor.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Koray Somuncu
Hayırlı olsun hocam benim memnun kaldığım bir model belki biraz daha hızlı olabilirdi gibime geliyor ama eski aliexpress mousepadime göre mouseu daha rahat kontrol edebiliyorum ve malzeme kaliteside iyi olduğunu hissettiriyor.
Aşırı hızlı ℅100 aramıyorum zaten iyi oldu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aşırı hızlı ℅100 aramıyorum zaten iyi oldu
Bende eskiden aliexpressten aldığım bir 80x30 mouse pad vardı.Onun rengi kaydı diye değiştireyim dedim klasse pro aldım yavaş geldi onu iade ettim sonra bunu aldım direk başta %90 speed diye bir korkuttu hızlı olur mu diye ama bi tık yavaş bile geldi şuan da alıştım çok tatlı geliyor mousepad kalitesi felanda hoşuma gitti açıkcası.Hatta daha ucuzada almayı düşünürseniz mousepadin kendi sitesinde outlet mağazası var orda baskı hatalı ürünler felan var orda 630tlye satılıyor şuanda mpc480 https://www.klassegear.com/products...gaming-mousepad-outlet?variant=41643420745818 bu mousepadin bana uyacağını bilsem daha ucuz olsun diye bunu alırdım ama iade ve değişim yok bunlarda

Top Bottom