Fps oyunları için Max 1500 TL bğtçe renkli böcekli de olur yüzeyi biraz hızlı olsun.
Yeni fark ettim düzenledim bu fiyat bandında belirli ünlü online satış mecralarında gayet uyguna bulabilrisiniz ama sizlere tavsiyem razerın mauspadlarını öneirirm ışıksız olur ama ışıklı alacağınız mauspadden daha kaliteli olurMousepad knk
Güzelmiş siteyi ilk defa görüyorum ama![]()
Klasse MPC480 EliteCordura Gaming Mousepad
Premium gaming mousepad. Elite Cordura Kumaş yüzeyi ile üstün hassasiyet sağlar. Doğal Vietnam kauçuğu ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!www.klassegear.com
Desen kastettim 1500 verince üstünde renkli desen olsun istedimYeni fark ettim düzenledim bu fiyat bandında belirli ünlü online satış mecralarında gayet uyguna bulabilrisiniz ama sizlere tavsiyem razerın mauspadlarını öneirirm ışıksız olur ama ışıklı alacağınız mauspadden daha kaliteli olur
Bu Mousepadi yapanın Markasından attım bilgilerini okursun diye, Ben bu markanın Başka bir mousepadini aldım ve çok memnun kaldım,tavsiyemdir.Güzelmiş siteyi ilk defa görüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desen kastettim 1500 verince üstünde renkli desen olsun istedim
Bende mpc480 cordura arkadasin attigindan var ben gayet memnunum güzel mousepad belki başka öneriler olabilir ama ben suanlik memnunum alalı daha 1 hafta olduGüzelmiş siteyi ilk defa görüyorum ama
Klasse satıcılı burda daha ucuz hocam almak isterseniz bende burdan aldım. https://amzn.eu/d/2IblJn6Güzelmiş siteyi ilk defa görüyorum ama
Aldım Amazon'dan knk teşekkür ederim inş memnun kalırım.Bende mpc480 cordura arkadasin attigindan var ben gayet memnunum güzel mousepad belki başka öneriler olabilir ama ben suanlik memnunum alalı daha 1 hafta oldu
Klasse satıcılı burda daha ucuz hocam almak isterseniz bende burdan aldım. https://amzn.eu/d/2IblJn6
Hayırlı olsun hocam benim memnun kaldığım bir model belki biraz daha hızlı olabilirdi gibime geliyor ama eski aliexpress mousepadime göre mouseu daha rahat kontrol edebiliyorum ve malzeme kaliteside iyi olduğunu hissettiriyor.Aldım Amazon'dan knk teşekkür ederim inş memnun kalırım.
Aşırı hızlı ℅100 aramıyorum zaten iyi olduHayırlı olsun hocam benim memnun kaldığım bir model belki biraz daha hızlı olabilirdi gibime geliyor ama eski aliexpress mousepadime göre mouseu daha rahat kontrol edebiliyorum ve malzeme kaliteside iyi olduğunu hissettiriyor.
Bende eskiden aliexpressten aldığım bir 80x30 mouse pad vardı.Onun rengi kaydı diye değiştireyim dedim klasse pro aldım yavaş geldi onu iade ettim sonra bunu aldım direk başta %90 speed diye bir korkuttu hızlı olur mu diye ama bi tık yavaş bile geldi şuan da alıştım çok tatlı geliyor mousepad kalitesi felanda hoşuma gitti açıkcası.Hatta daha ucuzada almayı düşünürseniz mousepadin kendi sitesinde outlet mağazası var orda baskı hatalı ürünler felan var orda 630tlye satılıyor şuanda mpc480 https://www.klassegear.com/products...gaming-mousepad-outlet?variant=41643420745818 bu mousepadin bana uyacağını bilsem daha ucuz olsun diye bunu alırdım ama iade ve değişim yok bunlardaAşırı hızlı ℅100 aramıyorum zaten iyi oldu