modemi aç kapa yapıp öyle dene bi. asla modemi 7/24 açık bırakma. mesela ben her hafta arayüzden yeniden başlatarak düzgün kalmasını sağlıyorum. bazen aç kapa yapıyorum. geceleri wifi kapanıyor otomatik..Alıntıyı görüntüle
25Mb lık Paketim var ama sonuçlar böyle nasıl dır bide internetim 7/24 çalışıyor arada kapatırsam değerler artarmı
İnternet Servis Sağlayıcı. Yani Türknet, Turkcell, Millenicom vb firmalar.iss ne oluyor bide 1 saat boyunca kapalı tutmayı düşünüyorum belkş kendine gelir
modemi aç kapa yapıp öyle dene bi. asla modemi 7/24 açık bırakma. mesela ben her hafta arayüzden yeniden başlatarak düzgün kalmasını sağlıyorum. bazen aç kapa yapıyorum. geceleri wifi kapanıyor otomatik.
acaba nası yeniden başlatabilirimModem arayüzüne girerek modem hat değerlerini kontrol et.
Modemi yeniden başlatmak hat değerlerini normale döndürebiliyor.
Hala sorun devam ederse ek yapmadan modem hat değerlerinizi kontrol edin.
İnternet bir çok sebepten etkilenebiliyor.
Rehber - Modem Hat Değerlerinizi Nasıl Öğrenirsiniz.
Öncelikle bu iş modemden modeme firmadan firmaya değişen bir durum. fazla uzatmadan başlıyorum. Not: her iss'nin şifresi farklıdır o yüzden buraya yazıyorum. Türk Telekom Logolu Modemlerde: turktelekom TTNET Logolu Modemlerde: ttnet Vodafone/Huawei Modemlerde: vodafone Superonline Modemlerde...donanimarsivi.com
reis bu konuyu bi tam olarak anlatsana ben hiç kapatmıyorum meselamodemi aç kapa yapıp öyle dene bi. asla modemi 7/24 açık bırakma. mesela ben her hafta arayüzden yeniden başlatarak düzgün kalmasını sağlıyorum. bazen aç kapa yapıyorum. geceleri wifi kapanıyor otomatik.