İsmail Enes
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Arkadaşlar Turktelekomun vdsl paketini kullanıyorum 23 dowload 6.7 upload alıyorum fakat pingim 25 çıkıyor zula gibi düşük seviyeli bi oyunda bile 70 ping Alıyorum
Pinginiz var fakat operatörlerin kabul edilebilir dediği ping değerlerine sahip olduğunuz için bir şey yapamazsınız.Arkadaşlar Turktelekomun vdsl paketini kullanıyorum 23 dowload 6.7 upload alıyorum fakat pingim 25 çıkıyor zula gibi düşük seviyeli bi oyunda bile 70 ping Alıyorum
müşteri temsilcisi ile görüş durumu belirt sanki böyle devam ederse hattı değiştirecekmiş gibi davran cevap ver ve konuş tabi saygısızlık yapmamaya özen göster bi de kablolu bağlantı kullanabiliyorsan kullanaönı tavsiye ederim kablolu ciddi fark oluştabilirArkadaşlar Turktelekomun vdsl paketini kullanıyorum 23 dowload 6.7 upload alıyorum fakat pingim 25 çıkıyor zula gibi düşük seviyeli bi oyunda bile 70 ping Alıyorum
Kablolu Bağlantıyla Yapıyorum Testi Her Gün Arıyorum Müşteri Temsilcisini fakat Düzeltilmiyormüşteri temsilcisi ile görüş durumu belirt sanki böyle devam ederse hattı değiştirecekmiş gibi davran cevap ver ve konuş tabi saygısızlık yapmamaya özen göster bi de kablolu bağlantı kullanabiliyorsan kullanaönı tavsiye ederim kablolu ciddi fark oluştabilir
bina eski veya altyapı yetersiz olabilir sorun sadece sende olamyabilir yaniKablolu Bağlantıyla Yapıyorum Testi Her Gün Arıyorum Müşteri Temsilcisini fakat Düzeltilmiyor