SpeedTest Pingim Çok Fazla

Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar Turktelekomun vdsl paketini kullanıyorum 23 dowload 6.7 upload alıyorum fakat pingim 25 çıkıyor zula gibi düşük seviyeli bi oyunda bile 70 ping Alıyorum

Arkadaşlar Turktelekomun vdsl paketini kullanıyorum 23 dowload 6.7 upload alıyorum fakat pingim 25 çıkıyor zula gibi düşük seviyeli bi oyunda bile 70 ping Alıyorum
Pinginiz var fakat operatörlerin kabul edilebilir dediği ping değerlerine sahip olduğunuz için bir şey yapamazsınız.

sunucuyla arandaki mesafeye göre pingin olur. İnternet sunucusu en yakın sunucuyla ping ölçer ama oyun sunucusu uzak olduğu için fark eder.

müşteri temsilcisi ile görüş durumu belirt sanki böyle devam ederse hattı değiştirecekmiş gibi davran cevap ver ve konuş tabi saygısızlık yapmamaya özen göster bi de kablolu bağlantı kullanabiliyorsan kullanaönı tavsiye ederim kablolu ciddi fark oluştabilir

müşteri temsilcisi ile görüş durumu belirt sanki böyle devam ederse hattı değiştirecekmiş gibi davran cevap ver ve konuş tabi saygısızlık yapmamaya özen göster bi de kablolu bağlantı kullanabiliyorsan kullanaönı tavsiye ederim kablolu ciddi fark oluştabilir
Kablolu Bağlantıyla Yapıyorum Testi Her Gün Arıyorum Müşteri Temsilcisini fakat Düzeltilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,052
Üyeler
188,871
Son üye
cprorogrammer
Geri