Useless
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
hacı aktif pvp oynuyo musun profilinde mt2 gördüm varsa sağlam bende başlıcamCrack indiriyorum Uganda dili kabile dili koyuyorlar Türkçe koymuyorlar 1 lira para vermeyin
hacı aktif pvp oynuyo musun profilinde mt2 gördüm varsa sağlam bende başlıcamCrack indiriyorum Uganda dili kabile dili koyuyorlar Türkçe koymuyorlar 1 lira para vermeyin
adalmar 28+ dil ekledi Türkçe yok nasıl sakin kalabilirim?niye bu kadar sinirlendin reis
Olsun ben hala karşıyım orijinal olanına gelmesine ve Türk olup da bu oyunu orijinal alanında Türk oluşundan şüphe ederim.O zaman diğer arkadaşlar biraz boş yapmış oldu. Satın aldığımızı sandılar heralde.
Nerden indiriyorsun bende para verip almam bu tarz yapımcıların oyununuCrack indiriyorum Uganda dili kabile dili koyuyorlar Türkçe koymuyorlar 1 lira para vermeyin
bana da paslayın size zahmetNerden indiriyorsun bende para verip almam bu tarz yapımcıların oyununu
SAKA2hacı aktif pvp oynuyo musun profilinde mt2 gördüm varsa sağlam bende başlıcam
paranız olsaydı eminim ki satın almış olurdunuz paylaşımlı hesap almak yerine![]()
bende crak indirmek isterim ama daha önce indirdim ve bilgisayarıma virüs girdi o yüzden indirmek istemiyorum öyleadalmar 28+ dil ekledi Türkçe yok nasıl sakin kalabilirim?
Olsun ben hala karşıyım orijinal olanına gelmesine ve Türk olup da bu oyunu orijinal alanında Türk oluşundan şüphe ederim.
Yok hocam daha dün sırf Türkçe var diye Kingdom Come 2 ön sipariş verdim. Buyurun bu da Steam hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ öyle parası olmayan biri değilim istediğim oyunu alabiliyorum çok şükür. Boşunuz bitti mi?paranız olsaydı eminim ki satın almış olurdunuz paylaşımlı hesap almak yerine![]()
allah daha çok versin, peki neden bu oyunu da satın almak yerine paylaşımlı hesap almayı tercih ettin?Yok hocam daha dün sırf Türkçe var diye Kingdom Come 2 ön sipariş verdim. Buyurun bu da Steam hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ öyle parası olmayan biri değilim istediğim oyunu alabiliyorum çok şükür.
crack versiyon zaten paralının kilidi açık halidir yani orjinale yama yapılmadan crack versiyona gelme ihtimali yokTR yama inş sadece crack versiyon olarak gelirde oynayamazsın.
Türkçe dil desteği yok diye işte.allah daha çok versin, peki neden bu oyunu da satın almak yerine paylaşımlı hesap almayı tercih ettin?
sen de bizdenmişsin sorun yokTürkçe dil desteği yok diye işte.
Ön yargı kötü bir şey hocam.sen de bizdenmişsin sorun yok![]()
maalesef öyle ama 26 dil ekleyip tryi eklemeyen şirkete para kazandırdığınızı düşününce algılarım yok oldu bir andaÖn yargı kötü bir şey hocam.