tsuki
80+ Bronze
Dahası
Bir an önce çıksa da izlesem. Çok heyecanlandım.sonu mükemmel acaba eski peter parker ı görür müyüz
sızdırılan videodan ziyade bu artık yayınlanan video. Diğeri 3 piksel olarak 3 telefon iç içe şekilde çekilmiş bir el altı videoydu.Yayınlandı demek yerine sızdırıldı diye biliyorum ben ama doğru mu yanlış mı ?
sızdırılmamış tamamYayınlandı demek yerine sızdırıldı diye biliyorum ben ama doğru mu yanlış mı ?
evet hatta ikisini birden göreceğiz diye bir bilgi var set fotoğrafları bir kaç gün önceden çıkmıştı ve üzerinde oynama olmadığı ile alakalı bir çokta test yapıldı yani 3 spiderman de olacak ama ekran süreleri ne olur bilinmiyor bunu paylaşmakta biraz geç kalmışsın saat 5 gibi yayınlandı dün de kaçak olarakta yayınlanmıştı hd yeni yayınlandısonu mükemmel acaba eski peter parker ı görür müyüz
gelecekler bununla alakalı gerçekliği kanıtlanmış set fotoğrafları bile ortaya çıktı sony falan telif atıyor paylaşanlara fakat ekran süreleri nasıl olur bilinmiyorBelli bence getirecekler Tobey ve Andrewı