Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,583
20w civarı etmesi lazımBeyler Xiaomi telefony kaç watt şarj eder acaba kendi markası dışında powerbankler yavaş şarj ediyor diye bir söylenti var doğru mudur
20w civarı etmesi lazımBeyler Xiaomi telefony kaç watt şarj eder acaba kendi markası dışında powerbankler yavaş şarj ediyor diye bir söylenti var doğru mudur
bende şahsen https://www.mi.com/tr/product/10000mah-mi-power-bank-3-ultra-compact/ bu var ama 2, kere telefon şarj ediyor tam olarakBen ürünü teslim aldım, yanında gelen kılıf falan güzel. Fakat ürün gerçekten tuğla gibi hissettiriyor, oldukça ağır. Keşke ben de şu minik versiyonu olan 10.000 mAh olanı alsaymışım
yenisini söyle bunu iade et bencePowerbank i sallayınca içinden gıcırtı sesi geliyor sanırım piller oynuyor sarj etmede sorun yok ama yinede iade etsem mi yoksa sizde de aynı mı ?
ihtiyaç varsa hocam hala amazonda 950 TL'ye düşmüş1100 lira yapmışlar 100 TL'ye çok muhtaç gibi
Aldım 120 tl kuponla 3 taksitihtiyaç varsa hocam hala amazonda 950 TL'ye düşmüş
yeni hesap açıp mail izni verkullanmayacak ve boşta olan amazon kuponunuz var mı? bende almak istiyorum da kuponlarım tükendi
.Anlık olarak 30.000liğinden memnundum ama 20.000 olanı nı da aldım metal kasa çizilmeye müsait gözüküyor ve kablo ve çanta 2 model de de aynı bu arada 20 000 biraz daha hafif aşırı değil 30.000 olan ise ağır zaten tuğla gibi
Fotoğraflarını da paylaşmak istedim merak eden varsa diye
Alıntıyı görüntüle