hepsiburada uygulamasına girip herhangi bir ürünü paylaşa tıklayınca her seferinde bu formatta rasgele bağlantı oluşturur bu arkadaşın linki referans olsa da olmasa da kanıtlayamazsın kesin kanıtların olmadan konuları kirletmeForumun kurallarını çiğneyip bir de utanmadan bana mı laf yetiştirmeye çalışıyorsun? Bulunmak istediğin ortamın kurallarına uymakla yükümlüsün.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/ şu konuyu baştan aşağı oku
Al sana kanıt:hepsiburada uygulamasına girip herhangi bir ürünü paylaşa tıklayınca her seferinde bu formatta rasgele bağlantı oluşturur bu arkadaşın linki referans olsa da olmasa da kanıtlayamazsın kesin kanıtların olmadan konuları kirletme
Kullanıcı adı cevap uyumu der susarım @sontoxicAl sana kanıt:
arkadaşın paylaştığı linkten girince tam url böyle oluyor;
Ürünü internetten aratıp girince url böyle oluyor:
https://www.hepsiburada.com/spigen-...macbook-type-c-white-ach08449-p-HBV00000OH369
hmmm iki url arasında biraz fark var değil mi?? şöyle bir şey "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail"
aaaa arkadaşın hepsiburada kullanıcı referans tokeni var ortada allah allah bak sen şu işe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zamanında senin için birisi bunu engelleyin demişti keşke dinleseydim, konuyu kirletme hadi bb
ne kadar ceza yiyorlar böyle durumdaAlıntıyı görüntüle
Oku bakayım böyle aferin
dediğim olay hala geçerli iyice okuyup baksaydınız anlardınız uygulama içerisinde ürünü paylaşınca aynen bu şekilde oluyor bu kanıt sayılmaz keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanızAl sana kanıt:
https://www.hepsiburada.com/spigen-...macbook-type-c-white-ach08449-p-HBV00000OH369
hmmm iki url arasında biraz fark var değil mi?? şöyle bir şey "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail"
aaaa arkadaşın hepsiburada kullanıcı referans tokeni var ortada allah allah bak sen şu işe
Zamanında senin için birisi bunu engelleyin demişti keşke dinleseydim, konuyu kirletme hadi bb
sizin elinizde olan bir şey beni ilgilendirmezZamanında senin için birisi bunu engelleyin demişti keşke dinleseydim, konuyu kirletme hadi bb
ha birde "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail" diye belirttiğin kısımda her seferinde değişiyorAl sana kanıt:
Al sana kanıt:
dostum arkadaşın dediği şey doğru şuan hepsiburada uygulamasından link paylaştım önce farklı bir url verdi bu url girince senin belirttiğin ftid= ile başlayan linke dönüştü. bence önce sakin olalım, birbirimizi dinleyelim. öfkelenmeye, hiddetlenmeye gerek yok. konuyu açan arkadaşta bunu bilmeden paylaşmış olabilir ve belki bu hesap ayarlarında olan bir ayardan kaylaklanıyordur (paylaşılan linkleri refe dönüştür gibi) şuan benim de bir bilgim yok ama link refli linke dönüşüyor.dediğim olay hala geçerli iyice okuyup baksaydınız anlardınız uygulama içerisinde ürünü paylaşınca aynen bu şekilde oluyor bu kanıt sayılmaz keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız
Bu elemanın yedi yirmidört açtığı konulardan belli art niyeti düzgün post açsın 3 5 kuruş kazansın canımızı yesin bizden çıkmıyor ama şu şarj aletinde indirimin i si yok besizin elinizde olan bir şey beni ilgilendirmez
ha birde "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail" diye belirttiğin kısımda her seferinde değişiyor
şu çocuksu laf sokar cinsinden tartışmalarınız çok güldürüyor şimdi bilgi sahibi olduğun konuya geri dön
Valla bu arkadaş sayesinde bot çektim Allah razı olsun gayet güzel di indirimBu elemanın yedi yirmidört açtığı konulardan belli art niyeti düzgün post açsın 3 5 kuruş kazansın canımızı yesin bizden çıkmıyor ama şu şarj aletinde indirimin i si yok be
Dostum arkadaşın attığı kısaltılmış link onun kendi hesabından kısaltılarak oluşturduğu için onun affiliate koduna sahip oluyor. Arkadaş hepsiburada premium üyesiyse veya influencer programına katıldıysa her listeye ekleyerek paylaştığı ve satın aldırttığı ürün başına para kazanıyor. Bilgisayardan uzun link de paylaşabilirdi neden kısaltılmış link tercih etti? Ayrıca sadece bu değil bu şahısın birden fazla hesabı var ve bu linkleri farklı hesaplardan da paylaşarak para kazanmaya çalışıyor. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok ancak bu forumda izin almadan referral linki paylaşımı yasak. Bunlar da onun diğer hesaplardaki paylaşımları:dediğim olay hala geçerli iyice okuyup baksaydınız anlardınız uygulama içerisinde ürünü paylaşınca aynen bu şekilde oluyor bu kanıt sayılmaz keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız
keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız