Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 30 Watt Adaptör 248 tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
1000043320.jpg

Oku bakayım böyle aferin :D

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Forumun kurallarını çiğneyip bir de utanmadan bana mı laf yetiştirmeye çalışıyorsun? Bulunmak istediğin ortamın kurallarına uymakla yükümlüsün.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/ şu konuyu baştan aşağı oku
hepsiburada uygulamasına girip herhangi bir ürünü paylaşa tıklayınca her seferinde bu formatta rasgele bağlantı oluşturur bu arkadaşın linki referans olsa da olmasa da kanıtlayamazsın kesin kanıtların olmadan konuları kirletme

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,537
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hepsiburada uygulamasına girip herhangi bir ürünü paylaşa tıklayınca her seferinde bu formatta rasgele bağlantı oluşturur bu arkadaşın linki referans olsa da olmasa da kanıtlayamazsın kesin kanıtların olmadan konuları kirletme
Al sana kanıt:
arkadaşın paylaştığı linkten girince tam url böyle oluyor;

Ürünü internetten aratıp girince url böyle oluyor:
https://www.hepsiburada.com/spigen-...macbook-type-c-white-ach08449-p-HBV00000OH369

hmmm iki url arasında biraz fark var değil mi?? şöyle bir şey "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail"
aaaa arkadaşın hepsiburada kullanıcı referans tokeni var ortada allah allah bak sen şu işe :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında senin için birisi bunu engelleyin demişti keşke dinleseydim, konuyu kirletme hadi bb

Al sana kanıt:

https://www.hepsiburada.com/spigen-...macbook-type-c-white-ach08449-p-HBV00000OH369

hmmm iki url arasında biraz fark var değil mi?? şöyle bir şey "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail"
aaaa arkadaşın hepsiburada kullanıcı referans tokeni var ortada allah allah bak sen şu işe :D

Zamanında senin için birisi bunu engelleyin demişti keşke dinleseydim, konuyu kirletme hadi bb
Kullanıcı adı cevap uyumu der susarım @sontoxic 👈🏼

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Al sana kanıt:

dediğim olay hala geçerli iyice okuyup baksaydınız anlardınız uygulama içerisinde ürünü paylaşınca aynen bu şekilde oluyor bu kanıt sayılmaz keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Süleyman Bekar
1737061101850.png
bu arada ben hayatımda böyle bişi görmedim

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
sizin elinizde olan bir şey beni ilgilendirmez

Al sana kanıt:

ha birde "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail" diye belirttiğin kısımda her seferinde değişiyor
şu çocuksu laf sokar cinsinden tartışmalarınız çok güldürüyor şimdi bilgi sahibi olduğun konuya geri dön

Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Berk
Al sana kanıt:

dediğim olay hala geçerli iyice okuyup baksaydınız anlardınız uygulama içerisinde ürünü paylaşınca aynen bu şekilde oluyor bu kanıt sayılmaz keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız
dostum arkadaşın dediği şey doğru şuan hepsiburada uygulamasından link paylaştım önce farklı bir url verdi bu url girince senin belirttiğin ftid= ile başlayan linke dönüştü. bence önce sakin olalım, birbirimizi dinleyelim. öfkelenmeye, hiddetlenmeye gerek yok. konuyu açan arkadaşta bunu bilmeden paylaşmış olabilir ve belki bu hesap ayarlarında olan bir ayardan kaylaklanıyordur (paylaşılan linkleri refe dönüştür gibi) şuan benim de bir bilgim yok ama link refli linke dönüşüyor.

sizin elinizde olan bir şey beni ilgilendirmez

ha birde "?ftid=l5wyddkgwq9ma94x&url_src=and-product-detail" diye belirttiğin kısımda her seferinde değişiyor
şu çocuksu laf sokar cinsinden tartışmalarınız çok güldürüyor şimdi bilgi sahibi olduğun konuya geri dön
Bu elemanın yedi yirmidört açtığı konulardan belli art niyeti düzgün post açsın 3 5 kuruş kazansın canımızı yesin bizden çıkmıyor ama şu şarj aletinde indirimin i si yok be

umtb

80+
Bu elemanın yedi yirmidört açtığı konulardan belli art niyeti düzgün post açsın 3 5 kuruş kazansın canımızı yesin bizden çıkmıyor ama şu şarj aletinde indirimin i si yok be
Valla bu arkadaş sayesinde bot çektim Allah razı olsun gayet güzel di indirim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,537
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dostum arkadaşın attığı kısaltılmış link onun kendi hesabından kısaltılarak oluşturduğu için onun affiliate koduna sahip oluyor. Arkadaş hepsiburada premium üyesiyse veya influencer programına katıldıysa her listeye ekleyerek paylaştığı ve satın aldırttığı ürün başına para kazanıyor. Bilgisayardan uzun link de paylaşabilirdi neden kısaltılmış link tercih etti? Ayrıca sadece bu değil bu şahısın birden fazla hesabı var ve bu linkleri farklı hesaplardan da paylaşarak para kazanmaya çalışıyor. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok ancak bu forumda izin almadan referral linki paylaşımı yasak. Bunlar da onun diğer hesaplardaki paylaşımları:

Bu hesaplardaki paylaşımlara girerek kısaltılmış linkler her ne kadar farklı olsa da linke tıklayıp uzun linki çıkarttığında aynı link oluşuyor ki bu paylaşımları da aynı şahsın yaptığının kanıtı oluyor, aynı şekilde ortadaki referal kodları da aynı bakacak olursan:

Bana dediğini aynen iade ediyorum,
keşke biraz da bildiğiniz konular ile uğraşsanız

Boşu boşuna kimseyi suçlamadım, suçlamama gerek de yok multi hesap açmak da zaten forum kurallarına aykırı :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom